Kedy ukáže test //?
Ahojte kedy vam ukazal tehu test // ?? Kolko dni po oplodneni a kedy ste mali prve priznaky?? Ako.dlho vlastne od ovulacie trva oplodnenie ? Pred tyzdnom vo stvrtok mi vysiel pozitivny ovu test ....nasledne sme sa snazili tie 2 dni a pred tym 6dni ... cize 8dni vkuse myslite ze je sanca?tuzime po druhom babatku dakujem za vase odpovede 🙂
@katika1811 v den ked som mala dostat ms uz som mala viditelnu slabulinku druhu ciarku. A ja som uz pred terminom ms mala zilky na prsiach takze som tusila ze sa to podarilo, plus bradavky stmavli, a asi 3dni mi tak vsetko smrdelo, teraz sa to v 7tt zdvojnasobilo a smrdi mi vsetko 🙈🙈 sanca tam vzdy je 🙂
No parada tak som zvedava ci sa podarilo🙂 a este taka otazka ms mam dostat 20.1. Ale 16.1 idem na gyndu myslite ze mi moze robit cytologiu??samozrejme jej poviem ze sa snazime o babatko a ci nahodou uz jej nieco neukaze no len taka otazka🙂
@katika1811 povedz jej, ze sa, snažíte, to jasné, ale myslím ze tak skoro ešte nič neukáže, možno vysokú sliznicu na usg. To cca koniec 3 týzdna by bol,teda, ešte by, sa len usadzalo oplodnene vajíčko čiže veľmi nepravdepodobné, že by už dačo videla. Držím palce, aby to vyšlo 🙂
Dakujem vam zienky urcite napisem ze co a ako 🙂 bodaj by to vyslo 🙂 pri dcerke pred 3r sme sa tak isto snazili o takom case a snazili sa cely tyzden tak by bolo super aby sa to.opakovalo😅
Ahojte 11 den po ovulacii test negativny myslite ze je sanca este? Ziadne priznaky nemam
Ahojte mohla by som sa opýtať že či by mi uz ukazal tehotensky test že som v tom ked my meškajú uz 18 dní a včera som si robila test a ukazal len jednu čiarku

10 dni po ovu som mala slabu ciarku.. Prve priznaky som mala možno až v 7tt 🙂