icon

Kedy urobiť tehotenský test a vidieť dve čiarky?

1endzi
31. okt 2023

Prosim vás ženy, snažíme sa o babo už vyše pol roka a stale nič 😢. Beriem aj duphaston aj kyselinu listovu. Ale teraz co som mala asi menzes tak trval len 3 dni a odvtedy ma boli v podbrušku aj vaječníky. Bodaj by sa to podarilo. Otazka znie kedy môžem urobit test a vidiet dve čiarky? Uz je to 9 deň od poslednej menštruácie.Dnes som si robila preistotu test a nic😢

petamich
•
31. okt 2023

v prvom rade je potrebne si cosi nastudovat o zenskom cykle a idealne spoznat ten svoj - 9. den od poslednej menstruacie totiz vacsina zien este ani ovulaciu nema, kedze vacsina zien ovuluje v strede cyklu = okolo 14. dna ak mas pravidelny 28 dnovy, takze test si si robila uplne zbytocne, najskor musi prebehnut ovulacia a nasledne ak ste mali nechraneny styk vie dojst k oplodneniu a testovat je najlepsie az ked menstruacia meska

mas pravidelny cyklus? mas ako tak odsledovane kedy ovulujes? pripadne sledujes si ovulaciu nejako?

a_alexandra_a
•
31. okt 2023

Duphaston máš nasadený od lekára? Si sledovaná? na 9. deň od skončenia menštruácie máš akurát tak ovuláciu, ak je pravidelná, test ti ešte nemá čo ukázať.

gejb
•
31. okt 2023

@1endzi test ti ukaze najskôr o cca 16 dní alebo v deň očakávanej menštruácie. Skôr nemá zmysel testovat.

sense
•
31. okt 2023

Nie je podstatné kedy konci ms alebo koľko dní máš od konca ms, ale kedy máš ovuláciu.
Je možné že máš akurát ovulaciu

1endzi
autor
•
31. okt 2023

@a_alexandra_a áno od lekára,Ale ja práveže ani neviem či to bála menštruácia,lebo ja ju mávam silnú a 5-6 dní a teraz to bolo slabé a len 3 dní a odvtedy bolia vaječníky .A viem že lekárka povedala že keď sa vajíčko uhniezdi že niektoré ženy môžu krvácať a myslia si že dostali menzes . Možno to je môj prípad.Samozrejme že počkám do ďalšej menštruácie.

julia2002
•
Odpoveď bola odstránená
•
stellarstar
•
31. okt 2023

@1endzi je na čase ist na vyšetrenie aj ty aj chlap, naj smer car

petrika999
•
31. okt 2023

Ahojte dievčatá
Chcem sa opýtať
V piatok som bola na odstránenie polyp a zároveň prefuk vajickovodov
Podarilo sa vam potom otehotnieť?

medda_beda
•
31. okt 2023

@stellarstar Po pol roku ju ešte vysmejú.
Po 9 mesiacoch na mňa pozerali ako keby som prišla z marsu.
Teraz im už tak do smiechu nie je.
Niečo riešiť začali až po roku.

stellarstar
•
31. okt 2023

@medda_beda my sme boli po pol r nevysmiali nás. Prišlo sa na príčinu a ušetrila si čas, nervy a trápenie ze sme to tak skoro riešili

medda_beda
•
31. okt 2023

@stellarstar Tak to máte fajn.Nás ešte 3 mesiace nechali čakať, že máme užívať vitamíny.