Kedy začať užívať Femibion pred plánovaním tehotenstva?
Ahojte, pred palnovanim bábätka kedy ste začali užívať femibion? Začali ste užívať femibion 0 alebo femibion 1. Dakujem
@anonym_autor Ale vies, ze nic take nepotrebujes, vsak? Bezne sa odporuca max. kyselina listova.
Nebrala som to vôbec.
Brala som asi pol roka pred, potom som otehotnela ale brala som to Preto lebo som nevedela ci sa podari o mesiac alebo o rok ale tak vedela som ze to neuškodí : )
Brala som 1 od prvého dňa, kedy som zistila, že som tehotná. 2ku od druhého trimestra a teraz 4 mesiace po pôrode stále užívam 3ku. Za mňa super
@anonym_autor Ale vies, ze nic take nepotrebujes, vsak? Bezne sa odporuca max. kyselina listova.
@beata_k áno viem ale predsa to ani nezaškodí 🙂
Brala som 1 od prvého dňa, kedy som zistila, že som tehotná. 2ku od druhého trimestra a teraz 4 mesiace po pôrode stále užívam 3ku. Za mňa super
@cucoriedka97 dakujeeem 🙂
@anonym_autor Ahoj. Ja som už 2–3 mesiace pred plánovaným snažením užívala multivitamín, ktorý obsahoval aj kyselinu listovú. Aj tak mávam občas nedostatok vitamínov, takže mi to určite neuškodilo. Keď sme sa rozhodli, že sa už nebudeme „chrániť“ (dali sme konečne do poriadku dom), začala som užívať Femibion. Myslím, že som ho začala brať asi týždeň predtým, než sa to podarilo. Určite to nie je zásluha Femibionu, ale podľa mňa je len dobre, ak ho berieš aj vopred, uškodiť nemôže.
Inak si myslím, že stačí užívať len tie vitamíny, ktoré sú počas tehotenstva naozaj dôležité, napríklad kyselinu listovú, ale u nás manžel trval na tom, aby som brala tehotenské vitamíny 😅
Držím ti palce.
Odkedy sme sa rozhodli ze je cas sa prestat chranit a byt otvoreny dietatku. Beriem uz nieco cez rok. Ale na striedacku. Balenie femibionu1. Potom napriklad cistu kyselinu listovu. Podla toho co je napriklad dane obdobie za dobru cenu v lekarni. 😊 niekedy si dam pauzu. Nasadzam podla pocitu a potreby.

@anonym_autor ráno😅 a večer som otehotnela