icon

Kedy začať užívať Femibion pred plánovaním tehotenstva?

5. apr 2026

Ahojte, pred palnovanim bábätka kedy ste začali užívať femibion? Začali ste užívať femibion 0 alebo femibion 1. Dakujem

dennissa16
5. apr 2026

@anonym_autor ráno😅 a večer som otehotnela

beata_k
5. apr 2026

@anonym_autor Ale vies, ze nic take nepotrebujes, vsak? Bezne sa odporuca max. kyselina listova.

anonym_75d4f2
5. apr 2026

Nebrala som to vôbec.

anonym_30ac7c
5. apr 2026

Brala som asi pol roka pred, potom som otehotnela ale brala som to Preto lebo som nevedela ci sa podari o mesiac alebo o rok ale tak vedela som ze to neuškodí : )

cucoriedka97
5. apr 2026

Brala som 1 od prvého dňa, kedy som zistila, že som tehotná. 2ku od druhého trimestra a teraz 4 mesiace po pôrode stále užívam 3ku. Za mňa super

autor
5. apr 2026
@dennissa16

@anonym_autor ráno😅 a večer som otehotnela

@dennissa16 😀😀😀❤️❤️ supeeer

autor
5. apr 2026
@beata_k

@anonym_autor Ale vies, ze nic take nepotrebujes, vsak? Bezne sa odporuca max. kyselina listova.

@beata_k áno viem ale predsa to ani nezaškodí 🙂

autor
5. apr 2026
@cucoriedka97

Brala som 1 od prvého dňa, kedy som zistila, že som tehotná. 2ku od druhého trimestra a teraz 4 mesiace po pôrode stále užívam 3ku. Za mňa super

@cucoriedka97 dakujeeem 🙂

anonym_11586c
6. apr 2026

@anonym_autor Ahoj. Ja som už 2–3 mesiace pred plánovaným snažením užívala multivitamín, ktorý obsahoval aj kyselinu listovú. Aj tak mávam občas nedostatok vitamínov, takže mi to určite neuškodilo. Keď sme sa rozhodli, že sa už nebudeme „chrániť“ (dali sme konečne do poriadku dom), začala som užívať Femibion. Myslím, že som ho začala brať asi týždeň predtým, než sa to podarilo. Určite to nie je zásluha Femibionu, ale podľa mňa je len dobre, ak ho berieš aj vopred, uškodiť nemôže.
Inak si myslím, že stačí užívať len tie vitamíny, ktoré sú počas tehotenstva naozaj dôležité, napríklad kyselinu listovú, ale u nás manžel trval na tom, aby som brala tehotenské vitamíny 😅
Držím ti palce.

anonym_b6c99e
6. apr 2026

Odkedy sme sa rozhodli ze je cas sa prestat chranit a byt otvoreny dietatku. Beriem uz nieco cez rok. Ale na striedacku. Balenie femibionu1. Potom napriklad cistu kyselinu listovu. Podla toho co je napriklad dane obdobie za dobru cenu v lekarni. 😊 niekedy si dam pauzu. Nasadzam podla pocitu a potreby.