icon

Kedy začína ovulácia po samovoľnom potrate?

13. jún 2025

Ahojte , chcem sa spytat na skusenost, kedy vam nabehla ovulacia po samovolnom potrate na zac tehotenstva? dakujem

kiki68
13. jún 2025

To by mal byt hned dalsi cyklus normalny, ak neslo o nejake cistenie tabletkami/ kyret. Tam nema telo dovod vynechat. Aspon mne po mikropotratoch nikdy nevynechal cyklus. Telo islo dalej.

autor
13. jún 2025
@kiki68

To by mal byt hned dalsi cyklus normalny, ak neslo o nejake cistenie tabletkami/ kyret. Tam nema telo dovod vynechat. Aspon mne po mikropotratoch nikdy nevynechal cyklus. Telo islo dalej.

@kiki68 mikropotrat ste kedy mali?

kiki68
13. jún 2025

Ja som ich mala viac, ja som do 35 nemohla donosit dieta. Cize som taky pripad, cim starsia, tym lepsie rodim 😀

kiki68
13. jún 2025

Tie mikro boli 5tt cca, tie vacsie okolo 9-11tt

dixitka
14. jún 2025

V ktorom týždni si bola? Ak už bolo hcg vyššie (tmavá čiarka na teste), nejaký čas trvá, kým klesne a až potom môže byť ovulácia. Čiže ak ju normálne mávaš napríklad na 14. deň cyklu, teraz môže (ale nemusí) byť o týždeň-dva neskôr. Ak šlo o biochemické tehotenstvo, čiže na teste boli len slabé čiarky, menštruácia meškala len pár dní a potom sa to spustilo, ďalší cyklus pravdepodobne bude úplne normálny, na aký si zvyknutá.