Kedy začína ovulácia po samovoľnom potrate?
Ahojte , chcem sa spytat na skusenost, kedy vam nabehla ovulacia po samovolnom potrate na zac tehotenstva? dakujem
To by mal byt hned dalsi cyklus normalny, ak neslo o nejake cistenie tabletkami/ kyret. Tam nema telo dovod vynechat. Aspon mne po mikropotratoch nikdy nevynechal cyklus. Telo islo dalej.
@kiki68 mikropotrat ste kedy mali?
Ja som ich mala viac, ja som do 35 nemohla donosit dieta. Cize som taky pripad, cim starsia, tym lepsie rodim 😀
Tie mikro boli 5tt cca, tie vacsie okolo 9-11tt
V ktorom týždni si bola? Ak už bolo hcg vyššie (tmavá čiarka na teste), nejaký čas trvá, kým klesne a až potom môže byť ovulácia. Čiže ak ju normálne mávaš napríklad na 14. deň cyklu, teraz môže (ale nemusí) byť o týždeň-dva neskôr. Ak šlo o biochemické tehotenstvo, čiže na teste boli len slabé čiarky, menštruácia meškala len pár dní a potom sa to spustilo, ďalší cyklus pravdepodobne bude úplne normálny, na aký si zvyknutá.

To by mal byt hned dalsi cyklus normalny, ak neslo o nejake cistenie tabletkami/ kyret. Tam nema telo dovod vynechat. Aspon mne po mikropotratoch nikdy nevynechal cyklus. Telo islo dalej.