icon

Kedy začnem pociťovať kŕče počas uhniezdovania?

anolucia
23. mar 2026

ahojte chcela som sa len opýtať na koľkí dpo ste začali cítiť nejaké mierne kŕče v podbrušku alebo pichanie ak ste niečo cítili

viestta
23. mar 2026

Nemusis citit vobec nic a ani nemusis mat implantacne krvacanie

jaskolka
23. mar 2026

Nemusíš vôbec uhniezdovanie cítiť .

anonym_01abcc
23. mar 2026

nikdy som necítila žiadne krče a krvácanie som mala tiež len pri dvoch tehu.

anonym_81adfb
23. mar 2026

Necitila som nikdy nic, mam 4 deti, len pri prvom som mala spinenie, take hnede a to som si myslela, ze sa mi rozbieha menzes, ako obvykle.

petamich
23. mar 2026

Nic som necitila 🤷‍♀️

anonym_1aeafd
23. mar 2026

Drviva vacsina zien neciti nic. To je tak miniaturny "akt" ze je velmi ojedinele, ak nie o citia tie, co udavaju, ze citili.

anonym_48696e
23. mar 2026

Som šiestykrát tehotná, no nikdy nič. Ale zase ja som sa nezvykla sledovať

kikusenka1
23. mar 2026

Ja som mala kŕče len pri treťom ... pms nemam a ani neviem aka je bolest brucha pri ms (nastastie) ale bolelo ma brucho riadne

anonym_5e6216
24. mar 2026

@anolucia nenusis mat take priznaky, 3 deti a ani pri jednom som to necitila

nikushka8
24. mar 2026

Pri oboch som citila silne pichnutie v boku. Pri druhom to bola az taka bolest, ze som myslela, ze mi praskla nejaka cysta. Do suvisu som si to dala,ale az ked som zistila, ze som tehotna.

mimipipi21
24. mar 2026

Ja som kŕče pociťovala v podstate týždeň aj vyše pred očakávanou menštruáciou a pociťujem ešte stále občasne aj teraz a som aktuálne v 6tt

anonym_288561
24. mar 2026

Mňa raz silno pichlo cca 5 dpo a na 12 dpo už som mala pozitívny test. Ale či to uhniezdovanie bolo či nebolo ti neviem povedať. Ale stalo sa mi to len raz a mam jedno dieťa..

pudinka
24. mar 2026

Ja som nemala ziadne pichnutie. V jednu noc som mala take akoby stipkanie v podbrusku.

leeenicka
25. mar 2026

Ja som mala asi 3x za sebou take silné pichnutie ktoré ma skoro dostalo na kolená na ulici, nikdy som take nezažila a myslela som ze mi nieco ruplo v bruchu 😃 a nakoniec to pravdepodobne bolo uhniezdovanie podla načasovania. Odvtedy som nikdy nic take nemala

anonym_3ac37e
25. mar 2026

Este by som dodala, ze zeny, ktore podstupuju IVF alebo IUI, tak si mozu velmi lahko zamenit priznaky liekov za priznaky uhniezdenia. Castokrat citia kadejake krce, pichania atd a pritom to s najvacsou pravdepodobnostou je sposobene hormnonmi,ktore beru