Kedy začnem pociťovať kŕče počas uhniezdovania?
ahojte chcela som sa len opýtať na koľkí dpo ste začali cítiť nejaké mierne kŕče v podbrušku alebo pichanie ak ste niečo cítili
nikdy som necítila žiadne krče a krvácanie som mala tiež len pri dvoch tehu.
Necitila som nikdy nic, mam 4 deti, len pri prvom som mala spinenie, take hnede a to som si myslela, ze sa mi rozbieha menzes, ako obvykle.
Drviva vacsina zien neciti nic. To je tak miniaturny "akt" ze je velmi ojedinele, ak nie o citia tie, co udavaju, ze citili.
Som šiestykrát tehotná, no nikdy nič. Ale zase ja som sa nezvykla sledovať
Ja som mala kŕče len pri treťom ... pms nemam a ani neviem aka je bolest brucha pri ms (nastastie) ale bolelo ma brucho riadne
@anolucia nenusis mat take priznaky, 3 deti a ani pri jednom som to necitila
Pri oboch som citila silne pichnutie v boku. Pri druhom to bola az taka bolest, ze som myslela, ze mi praskla nejaka cysta. Do suvisu som si to dala,ale az ked som zistila, ze som tehotna.
Ja som kŕče pociťovala v podstate týždeň aj vyše pred očakávanou menštruáciou a pociťujem ešte stále občasne aj teraz a som aktuálne v 6tt
Mňa raz silno pichlo cca 5 dpo a na 12 dpo už som mala pozitívny test. Ale či to uhniezdovanie bolo či nebolo ti neviem povedať. Ale stalo sa mi to len raz a mam jedno dieťa..
Ja som nemala ziadne pichnutie. V jednu noc som mala take akoby stipkanie v podbrusku.
Ja som mala asi 3x za sebou take silné pichnutie ktoré ma skoro dostalo na kolená na ulici, nikdy som take nezažila a myslela som ze mi nieco ruplo v bruchu 😃 a nakoniec to pravdepodobne bolo uhniezdovanie podla načasovania. Odvtedy som nikdy nic take nemala
Este by som dodala, ze zeny, ktore podstupuju IVF alebo IUI, tak si mozu velmi lahko zamenit priznaky liekov za priznaky uhniezdenia. Castokrat citia kadejake krce, pichania atd a pritom to s najvacsou pravdepodobnostou je sposobene hormnonmi,ktore beru

Nemusis citit vobec nic a ani nemusis mat implantacne krvacanie