icon

Kedy začnem pociťovať kŕče počas uhniezdovania?

anolucia
23. mar 2026

ahojte chcela som sa len opýtať na koľkí dpo ste začali cítiť nejaké mierne kŕče v podbrušku alebo pichanie ak ste niečo cítili

viestta
•
23. mar 2026

Nemusis citit vobec nic a ani nemusis mat implantacne krvacanie

jaskolka
•
23. mar 2026

Nemusíš vôbec uhniezdovanie cítiť .

anonym_01abcc
•
23. mar 2026

nikdy som necítila žiadne krče a krvácanie som mala tiež len pri dvoch tehu.

anonym_81adfb
•
23. mar 2026

Necitila som nikdy nic, mam 4 deti, len pri prvom som mala spinenie, take hnede a to som si myslela, ze sa mi rozbieha menzes, ako obvykle.

petamich
•
23. mar 2026

Nic som necitila 🤷‍♀️

anonym_1aeafd
•
23. mar 2026

Drviva vacsina zien neciti nic. To je tak miniaturny "akt" ze je velmi ojedinele, ak nie o citia tie, co udavaju, ze citili.

anonym_48696e
•
23. mar 2026

Som šiestykrát tehotná, no nikdy nič. Ale zase ja som sa nezvykla sledovať

kikusenka1
•
23. mar 2026

Ja som mala kŕče len pri treťom ... pms nemam a ani neviem aka je bolest brucha pri ms (nastastie) ale bolelo ma brucho riadne

anonym_5e6216
•
24. mar 2026

@anolucia nenusis mat take priznaky, 3 deti a ani pri jednom som to necitila

nikushka8
•
24. mar 2026

Pri oboch som citila silne pichnutie v boku. Pri druhom to bola az taka bolest, ze som myslela, ze mi praskla nejaka cysta. Do suvisu som si to dala,ale az ked som zistila, ze som tehotna.

mimipipi21
•
24. mar 2026

Ja som kŕče pociťovala v podstate týždeň aj vyše pred očakávanou menštruáciou a pociťujem ešte stále občasne aj teraz a som aktuálne v 6tt

anonym_288561
•
24. mar 2026

Mňa raz silno pichlo cca 5 dpo a na 12 dpo už som mala pozitívny test. Ale či to uhniezdovanie bolo či nebolo ti neviem povedať. Ale stalo sa mi to len raz a mam jedno dieťa..

pudinka
•
24. mar 2026

Ja som nemala ziadne pichnutie. V jednu noc som mala take akoby stipkanie v podbrusku.

leeenicka
•
25. mar 2026

Ja som mala asi 3x za sebou take silné pichnutie ktoré ma skoro dostalo na kolená na ulici, nikdy som take nezažila a myslela som ze mi nieco ruplo v bruchu 😃 a nakoniec to pravdepodobne bolo uhniezdovanie podla načasovania. Odvtedy som nikdy nic take nemala

anonym_3ac37e
•
25. mar 2026

Este by som dodala, ze zeny, ktore podstupuju IVF alebo IUI, tak si mozu velmi lahko zamenit priznaky liekov za priznaky uhniezdenia. Castokrat citia kadejake krce, pichania atd a pritom to s najvacsou pravdepodobnostou je sposobene hormnonmi,ktore beru