icon

Kegg tech

dadus_ka
5. máj 2018

Počuli ste o tom? Úplná novinka ktora prichádza na trh Kegg tech ma zistit kedy je žena plodna a kedy nie. https://refresher.sk/54097-Slovenka-Kristina-zo...
Tu je link a nasla som to aj na instagrame ako Kegg_tech. Co na to poviete? Podla mna skvelý napad, konecne nieco ine nez jednorazove testy alebo teplomer ktory skor zisti kedy je zena po ovulacii... Neviem este ako kegg funguje ale velmi sa na to tesim... 🥑❤️❤️❤️

dadus_ka
autor
5. máj 2018
dadus_ka
autor
5. máj 2018

@dadus_ka uz sa teším ze konecne budem vediet kedy som plodná a nemusim si robit jednorazove testy. Koniec teplomerom a testom. 😍😍

jituska666
5. máj 2018

Ktovie kedy to bude aj dostupné

martinade
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
autor
5. máj 2018

@jituska666 uz zchadzaju z výrobných pasov takze coskoro, skor som zvedava co to bude stat 😁

dadus_ka
autor
5. máj 2018

@martinade aj ja som sa prihlásila, som zvedavá ako to funguje. Vraj niaka uplne nova technologia ☺️🤗 no je super ze si to raz kupis a mozes to stale používat

dadus_ka
autor
6. máj 2018
jituska666
6. máj 2018

Baby a ako sa to dá objednať?

dadus_ka
autor
6. máj 2018

@jituska666 Jituska este je to v procese vyroby ale uz pri konci a vraj uz coskoro sa to dostane do predaja 😊 takze zatial nijako sle na ich stranke sa mozes prihlasit na odber noviniek

dadus_ka
autor
8. máj 2018

Mam nové správy, vraj to bude sledovat krckvy hlien a podla toho vyhodnoti plodne dni 😍😍 nebude treba ručne. Bude na to kegg tech ❤️

jituska666
14. máj 2018

@dadus_ka tak nás potom informuj kedy je to dostupné 👍🏻😁

dadus_ka
autor
14. máj 2018

@jituska666 urcite ked bude nove info napisem no ja som medzi tym otehotnela 😍

jituska666
14. máj 2018

@dadus_ka tak to zo srdca gratulujem 👍🏻 Ja to šťastie nemám stále

dadus_ka
autor
14. máj 2018

@jituska666 dakujem 😘... Neboj aj tebe sa podarí. Kolko sa snazite?.. Mne pomohol pregnafolin 800

lajola
3. jan 2021

Neake skusenosti uz niekto ma?