icon

Ket expandovanej blastocysty

petra102
14. aug 2018

Ahojte dievčatá. Určite je tu týchto diskusií o Ket milión, ale predsa skúsim 🙂 Včera som bola na Ket, dávali mi expandovanú blastocystu, dočítala som sa, že je to viac ako 120 bunková. Neviem, či je to pravda. Ste niektorá po Kete takejto blasty? Uchytilo sa vám? Ďakujem veľmi moc za každú odpoveď 🙂

Strana
z2
petra102
autor
1. sep 2018

@duffina2 Tyyyy brdo, tak som verila :( :( ale nic sa nedeje, ideme dalej. Musime sa k tomu postavit s hlavou. Ja uz beriem opat estrimax, idem na dalsi ket. Dalsich 1000€ :( tak veriiim, ze sa podari. Lebo ak nie, tak mna uz naozaj porazi. A ty planujes nieco dalsi cyklus, ci budes mat pauzu?

duffina2
2. sep 2018

@petra102 a kam chodis do centra? Ja chodim do ginfivu ale rozmyslame s muzom ze skusime nieco ine napriklad Brno ale nevieme ci by sa dali nejako zobrat embryjka zo sebou :/ chcela som to vzdat ale musime to este skusit aj ked mi je potom hrozne :(

petra102
autor
11. sep 2018

@duffina2 ahoooj no takze buduci utorok mam dalsi vklad, davame tomu posledny pokus, ide aj o financnu stranku.. Nehoraazne peniaze to stoji. Chodim do iscaru. A ty? Pokrocila si nejako? ;)

duffina2
11. sep 2018

@petra102 no ja som presla do ferticentu uvidim ci sa tam stane zazrak ale asi pojdem znova na stimulku tak to potrva nez pojdem na vklad..

petra102
autor
13. sep 2018

@duffina2 drzim ti palce, aby to druhykrat vyslo. Potom daj vediet, ako a co. Ja uz vkladam progesteron, v ut mam planovany ket, som zvedava a zaroven uz fakt neverim, ze sa to podari. Uz som akasi skepticka. 7 rokov snazenia :( to je doporazenia.

petra102
autor
24. sep 2018

@duffina2 Ahooooj tak dnes som siesty den po ket a teraz navecet ma napadlo spravit si test :D a divaj co mi vyslo

petra102
autor
24. sep 2018
Strana
z2