icon

Kojenie a snaženie sa o bábätko

jannali
11. apr 2019

Podarilo sa niektorej z vás otehotnieť, aj ked ste kojili? Po akom čase?

17juraj17
11. apr 2019

@jannali Takých je 😉 Kludne hned po mesiaci. 👶

mmoni89
11. apr 2019

Na druhy cyklus

zeytin
11. apr 2019

My sme chceli deticky hned po sebe, nechranili sme sa, ale ani nejako specialne nesnazili... Otehotnela som, ked mala dcerka 6 mesiacov a to som kojila.

nicol_ka55
11. apr 2019

@jannali Jasne ved kojenie nijako nebrani spermiam a vajicku sa spojit 🙂

patrica8
Autor odpoveď zmazal
evka_s
14. apr 2019

@jannali no a mně se třeba během kojení nedalo, během kojení se mi prostě neobnovil cyklus. Po 15 měsících jsem skončila s kojením, další měsíc přišla první menstruace po porodu, na druhý pokus jsem otěhotněla. Po druhém porodu totéž, obnova cyklu až po úplném ukončení kojení. Takže je to individuální 🙂

jannali
autor
15. apr 2019

@evka_s mentruaciu mám, nabehla hneď po treťom mesiaci.

vierakuli
23. apr 2019

My sa snazime od konca sestonedelia, menstruaciu mam od 9 mesiaca po porode... teraz som skoro 16 mesiacov po porode, kojim cca 15x denne a stale nic :/ mam problemy s rozhadzanymi cyklami a kratkou lutealnou fazou

maryetta
23. apr 2019

U nas to bolo hned 🙂 dojcila som dalej. cca do 20.tt
Dojcenie na toto vplyv nema. Kym mas cyklus. Tak si ho staci odsledovat.

vyhuelka
20. máj 2019

baby u mňa je problém, že nemám cyklus 😀 to mám fakt len prestať dojčiť... :-/ malá bude mať 7m zajtra

patrica8
Autor odpoveď zmazal
jenny04
20. máj 2019

Ja som kojila a otehotnela,takze urcite sa da ale ja som menstruaciu mala od 9mesiaca a otehotnela som ked mal maly 14 mesiacov.No a na prsniku bol este do 7mesiaca.Ak mas menstruaciu pravidelnu a ziadne problemy tak by nemal byt problem