Kojenie a snaženie sa o bábätko
Podarilo sa niektorej z vás otehotnieť, aj ked ste kojili? Po akom čase?
Na druhy cyklus
My sme chceli deticky hned po sebe, nechranili sme sa, ale ani nejako specialne nesnazili... Otehotnela som, ked mala dcerka 6 mesiacov a to som kojila.
@jannali Jasne ved kojenie nijako nebrani spermiam a vajicku sa spojit 🙂
@jannali no a mně se třeba během kojení nedalo, během kojení se mi prostě neobnovil cyklus. Po 15 měsících jsem skončila s kojením, další měsíc přišla první menstruace po porodu, na druhý pokus jsem otěhotněla. Po druhém porodu totéž, obnova cyklu až po úplném ukončení kojení. Takže je to individuální 🙂
My sa snazime od konca sestonedelia, menstruaciu mam od 9 mesiaca po porode... teraz som skoro 16 mesiacov po porode, kojim cca 15x denne a stale nic :/ mam problemy s rozhadzanymi cyklami a kratkou lutealnou fazou
U nas to bolo hned 🙂 dojcila som dalej. cca do 20.tt
Dojcenie na toto vplyv nema. Kym mas cyklus. Tak si ho staci odsledovat.
baby u mňa je problém, že nemám cyklus 😀 to mám fakt len prestať dojčiť... :-/ malá bude mať 7m zajtra
Ja som kojila a otehotnela,takze urcite sa da ale ja som menstruaciu mala od 9mesiaca a otehotnela som ked mal maly 14 mesiacov.No a na prsniku bol este do 7mesiaca.Ak mas menstruaciu pravidelnu a ziadne problemy tak by nemal byt problem

@jannali Takých je 😉 Kludne hned po mesiaci. 👶