Kojenie a snaženie sa o bábätko
Podarilo sa niektorej z vás otehotnieť, aj ked ste kojili? Po akom čase?
My sme chceli deticky hned po sebe, nechranili sme sa, ale ani nejako specialne nesnazili... Otehotnela som, ked mala dcerka 6 mesiacov a to som kojila.
@jannali no a mně se třeba během kojení nedalo, během kojení se mi prostě neobnovil cyklus. Po 15 měsících jsem skončila s kojením, další měsíc přišla první menstruace po porodu, na druhý pokus jsem otěhotněla. Po druhém porodu totéž, obnova cyklu až po úplném ukončení kojení. Takže je to individuální 🙂
My sa snazime od konca sestonedelia, menstruaciu mam od 9 mesiaca po porode... teraz som skoro 16 mesiacov po porode, kojim cca 15x denne a stale nic :/ mam problemy s rozhadzanymi cyklami a kratkou lutealnou fazou
U nas to bolo hned 🙂 dojcila som dalej. cca do 20.tt
Dojcenie na toto vplyv nema. Kym mas cyklus. Tak si ho staci odsledovat.
baby u mňa je problém, že nemám cyklus 😀 to mám fakt len prestať dojčiť... :-/ malá bude mať 7m zajtra
Ja som kojila a otehotnela,takze urcite sa da ale ja som menstruaciu mala od 9mesiaca a otehotnela som ked mal maly 14 mesiacov.No a na prsniku bol este do 7mesiaca.Ak mas menstruaciu pravidelnu a ziadne problemy tak by nemal byt problem

@jannali Takých je 😉 Kludne hned po mesiaci. 👶