Koľko dní od uhniezdenia sú na teste dve čiarky?
Uhniezdenie a oplodnenie nie je to isté 😊 Uhniezdenie prebieha u každého inak, niekomu týždeň po oplodnení, niekomu 10 dní +/-. Až po tom sa začne tvoriť hcg, ktoré musí dosiahnuť určitú hodnotu na zachytenie. Od oplodnenia je to približne tých 14 dní.
@stellarstar 14? Blbost.
Uhniezdenie 5-11 dni po oplodneni.
A test viem ukazat 10-14 dni po oplodneni.
@rebekarebekova opravujem sa ja som si tie pojmy zmylila. Od oplodnenia 14 d malo byť nie od uhniezdenia
@stellarstar Mna by zaujimalo, ako zena zisti, kedy je den uhniezdenia 😀🤔
@dadis Pri meraní BT ti to graf pekne ukáže, vieš to podľa teploty a potvrdíš si to testami. Cca na 8-9 deň po ovulácii už testy vychádzajú pozitívne.
@zuzanockamt Uhniezdenie ti ukaze BT? Otazka znie, kolko dni po uhniezdeni (nie po ovulacii)..
@dadis Áno ukáže a hneď ako teplota stúpne, čiže na druhý deň po uhniezdnení je test pozitívny.
@zuzanockamt BT stupa po ovulacii..ked si tehotna, tak pred MS neklesne
@dadis To mi je jasné, ale pri uhniezdení klesne výrazne a potom stúpne. Merala som niekoľko rokov, dve tehotenstvá.
@zuzanockamt Tak ak si poznas tak dobre svoju krivku 🙂
@dadis Je to jednoduché, stačí mať základné info, pravidelne merať a značiť do grafu. Všetko v ňom pekne vidno.
@dadis môže cítiť pichnutie alebo mať špinenie
Ide totiž o to, ze som v utorok, čo bolo 7 dní od ovu, mala kŕče akoby menštruačné asi 3 hodiny, myslela som si ze dostanem skôr menzes ale nič, známa mi včera povedala ze mohlo ísť o uhniezdenie keďže sa snažíme o bábätko. Preto som chcela vedieť ci uz môžem testovať.

14
A takéto otázky a informácie nájdeš aj na Google keď zadáš oplodnenie tam je to vždy pekne vysvetlené