Koľko dní po ovulácii je možné otehotnieť?
Dobrý večer...mám otázku..koľko dní po ovulácií môžem otehotnieť? Je problém dva dni? Snažíme sa s mužom o počatie a nedarí sa nám ale dneska mi prišla ovulácia a muž príde v nedeľu z práce...je šanca?
Taketo aplikacie robia len statisticke prepocty. Data su velmi orientacne. Mozes mat 10 cyklov ako hodinky a bude ti to sediet s aplikaciou. Potom pride cyklus, kde sa ovulacia posunie, ci uz skor alebo neskor a aplikacia bude nadalej ulazovat podla poslednych cyklov. Meraj si bazalnu teplotu, sleduj hlien. Monimalne ti to pomoze spoznat svoje telo a budes lepsie vediet, ako aplikacia.
@adka3321 ako som písala vyššie toto je moj 2 cyklus co si sledujem
A tento mesiac som to mala presne takto:
od 2.11. hlien
6.11. preventivka u gyn kde mi merala folikul a povedala že ovulácia podľa toho čo vidí bude 9.11.
9.11. silné bolesti v podbrušku ale už bez hlienu
Takže aj kvôli tým bolestiam predpokladám ze naozaj prebehla toho 9.teho
Uvidím ďalší mesiac ako to bude s príznakmi🙂
😀 aplikácia mi tvrdila,že mám dávno po ovulácii( mala som ju len pre zaznačenie ms).Výsledok tohto "presného" merania oslavuje čochvíľa 3 roky. Po ovulácii môže byť vajíčko oplodnené max do 14-24hod.
@sasika255 mozes otehotniet iba pocas ovulacie, po ovulacii nie. Si nemala na gympli/strednej skole biologiu? 🙈

Ideálna situácia je, keď spermia čaká na vajíčko, nie vajíčko na spermiu. Ovulácia je jav, ktorý trva len pár hodín.