icon

Koľko dní po ovulácii je možné otehotnieť?

sasika255
15. nov 2024

Dobrý večer...mám otázku..koľko dní po ovulácií môžem otehotnieť? Je problém dva dni? Snažíme sa s mužom o počatie a nedarí sa nám ale dneska mi prišla ovulácia a muž príde v nedeľu z práce...je šanca?

Strana
z2
evatko
15. nov 2024

Ideálna situácia je, keď spermia čaká na vajíčko, nie vajíčko na spermiu. Ovulácia je jav, ktorý trva len pár hodín.

adka3321
15. nov 2024

@nika_val Ono to vacsinou byva tak, ze hlien je pred ovulaciou a ked hlien skonci je uz po ovulacii, alebo v den ked hlien konci je ovu. Takze ano, moze to byt, ze 9.11. si uz hlien nemala, lebo si uz bola po ovu.

zuzanaete
15. nov 2024

Taketo aplikacie robia len statisticke prepocty. Data su velmi orientacne. Mozes mat 10 cyklov ako hodinky a bude ti to sediet s aplikaciou. Potom pride cyklus, kde sa ovulacia posunie, ci uz skor alebo neskor a aplikacia bude nadalej ulazovat podla poslednych cyklov. Meraj si bazalnu teplotu, sleduj hlien. Monimalne ti to pomoze spoznat svoje telo a budes lepsie vediet, ako aplikacia.

nika_val
16. nov 2024

@adka3321 ako som písala vyššie toto je moj 2 cyklus co si sledujem
A tento mesiac som to mala presne takto:
od 2.11. hlien
6.11. preventivka u gyn kde mi merala folikul a povedala že ovulácia podľa toho čo vidí bude 9.11.
9.11. silné bolesti v podbrušku ale už bez hlienu
Takže aj kvôli tým bolestiam predpokladám ze naozaj prebehla toho 9.teho
Uvidím ďalší mesiac ako to bude s príznakmi🙂

domka222
16. nov 2024

😀 aplikácia mi tvrdila,že mám dávno po ovulácii( mala som ju len pre zaznačenie ms).Výsledok tohto "presného" merania oslavuje čochvíľa 3 roky. Po ovulácii môže byť vajíčko oplodnené max do 14-24hod.

milanemila
16. nov 2024

@sasika255 mozes otehotniet iba pocas ovulacie, po ovulacii nie. Si nemala na gympli/strednej skole biologiu? 🙈

luciador
16. nov 2024

@evatko Môžem sa opýtať,ako dlho spermie prežijú?

zuzanaete
16. nov 2024

@luciador 3-5 dni, vynimocne dlhsie.

luciador
16. nov 2024

@zuzanaete Ďakujem 😊

bambulka711
17. nov 2024

@sasika255 po ovulácii max. 12 až 24 hodín. Ale skôr 12.

Strana
z2