Koľko dní pred ovuláciou ste otehotneli?
Ahojte, viete mi povedať koľko dní pred ovu sa vám podarilo otehotnieť? Tým samozrejme myslím, že styk ste mali napríklad 5 dní pred ovu (potom už nie) a podarilo sa 😊
Prosím len tie,ktoré ste mali ovuláciu odsledovanú testami/BT
Je možné,že spermie prežijú aj 5-6 dní ?
Prve a druhe dieta neviem.
A potom, tretie dieta - sex 2 dni pred ovulaciou a stvrte, to presne neviem, lebo som mala covid a este zvysenu teplotu, tak som nemerala cely cyklus, no bola stale v tych nizsich cislach potom, ziadny plodny hlien, ani ta teplota nic, tak som cakala, ze kedy teplota vyskoci, no a vyskocila cez 37 az 25.den cyklu. No a nedalo mi, spravila som si tehotensky test a bol pozitivny, jemna ciarka. Sex bol vecer 10-ty den cyklu. Takze najviac tych 4-5 dni prezili spermie, ked pocitam tie dni. Lebo pri tom tretom dietati som mala pozitivny test 11 dpo, teda 13 dni po sexe. A ta ciarka pri tom stvrtom, na ten 25.den cyklu bola taka slaba len, tak yo bolo take cerstve.
Testy som nikdy nepoužívala, tie predsa ovulaciu len predpovedaju, nie? Ja som mala vždy nezamenitelne ovulace bolesti. U mna to bolo 1,5 dna.
@veronikaszabova na kolky den potom dpo si mala pozitivny testik?
@weronka53 10dpo kolajnice. Cize slaba ciarka by uz 8dpo, 9dpo bola
@veronikaszabova na kolky den potom dpo si mala pozitivny testik?

Hovori sa okolo tych 5 dni ze preziju. Asi sa neda presny cas urcit, zalezi od kvality a zivotaschopnosti konkretnych jedincov :D