Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
@janulienka89 ako povies 😔
@janulienka89 Tiez mal druhy syn 6 mesiacov,ked som bola v tretom mesiaci s tretim a tiez planovane 😉 Velmi som chcela dvojicky vzdy, nevyslo, tak sme sa rozhodli, ze si tretie dieta spravime hned po sestonedeli😉 A veru, ze aj lutujem, ze mam medzi prvym a druhym az tri roky rozdiel. Iste, pre niekoho je to "az", ale mensi vekovy rozdiel sa nam paci a vidim v nom vela pozitiv 🙂 A aby som prispela aj konkretne do danej temy, tak prveho syna som cakala, ked som mala 22 a porodila v 23 🙂 A co sa tyka idealneho veku..myslim si, ze nemozno stanovit idealny vek pre prve pocatie..kazdy, na co sa citi. Kazda zena je inak vyspela..niektora je este v tridsiatke ako pubiska a len to vymeta diskoteky! 😉)) Takze podla veku by som sa urcite neorientovala.
Ahojte, ja mam 23 a čakám prvé, ked porodim, budem mat 24.
neviem, s manzelom sme zobratí dva rôčky a to je tak akurat podla mna.
@svetllana presne, napisala si mi to rovno zo srdca 😵 😵 😵 ja si myslim ze pre seba mam idealny vek na babo (som nato pripravena), a je pravda ze pre niekoho je idealny vek na babo az okolo 30 je to kazdeho osobna vec.
Je to smutne ze niektore zeny odsudzuju mlade mamicky a hlavne ked maju 2, 3 deticky ja natom nic zle nevidim ak sa vedia one dobre postarat a ja milujem deti vzdy som chcela 4deti, ale stacia 3 uz viac neplanujeme 😀
ja som mala 30 a citila som, ze som na babatko pripravena 🙂 je to individualne 😉
@janulienka89 Tak, tak 😉 Ja to stale tvrdim a stojim si za tym..Vyssi vek este nie je zarukou vacsej mudrosti a dokonca aj skusenosti. Poznam vela ludi, ktori si do svojej tridsiatky uzili toho viac, ako niektori za polstorocie. A to aj dobreho, ale aj zleho..lebo prave tie zle skusenosti nas posilnuju a posuvaju vpred..
prvé v 18 rokov a druhé 28 😉
19 aj nejake mesiace a 10 dni po mojej 20 sa narodil Davidko sice necakane pre niektorich pre nas ani nie ale uz su vsetci radi ze je tu s nami
ja som mala 17 ked som bola tehotna a porodila som ako 18rocna 😀
@janulienka89 ja som chcela druhé skôr ,ale nedarilo sa
31 😵
kazdy ma mat babo vtedy, ked sa na to citi, tak je to najlepsie. ja som vzdy vedela, ze tak bude az po 28 r. a otehotnela som v 30-tke. som spokojna, nic som nezmeskala, aj som si uzila, pocestovala, zarobila a pripravila podmienky pre mimco... a teraz si to len uzivam 😉
30 😝
Ja syna v 21 a dcérku v 25 a teraz mám 31.Nemenila by som.
ja som mam jedno a to som mala na 35 rokov
33 🙂
30 a ako sa hovorí nič som nezameškala - máme 3 krásne detičky 🙂
31 🙂
🙂 35 🙂
32
27
prve 28, druhe 30...ja by som aj skor 🙂, ale nebolo s kym🙂))
30 a pre mna to bol "akurat spravny" cas 😀
ja som otehotnela ked som mala 24 to bol chlapec ,v 30 zase chlapec a v 39 sa nam narodila vytužena dcerka sme štastny že ju mame aj ked sa určity ludia čuduju že v takom veku tretie dieta ale neva aj takyto ludia musia byt
jemine baby. skoro sama 30tka 🙂 Ja prve v 25. A ked som so štvrtým bola u Čunderlíka v Bratislave, tak sa ma rutinne pýtal "prvé tehotenstvo?" A ja, že "nie.. štvrté" Tak normálne zdvihol oči od PC, pozrel sa, či dobre rozumel a píšuc do záznamu si zopakoval "štvrté tehotenstvo". 😀 Bolo to také podarené. Ani som sa mu nečudovala. Na chodbe pred ambulanciou samé prvorodičky 30+, teda okrem mňa.
26 🙂
Otehotnela som aj porodila ako 23 ročná 🙂 a už by sa žiadalo druhé mimčo 😀 😀 😀

@dai ano, chceli sme 3deticky a hned po sebe!!! a vek mam idealny 😉 😵