icon

Koľko ste mali rokov, keď ste mali prvé dieťatko?

3. jan 2022

Ahojte žienky chcem vám dať len tak otázku, že koľko ste mali rokov keď sme porodili prvé dieťatko, ja som mala 21 a som neskutočne štastna (dcérka už ide mať 3 roky) 🙂

Strana
z4
rita0123
19. jún 2022

@mer12 ja ich mám na oboch nohách zhoršené a nechcu mi kvôli tomu spravit cisársky rez a ja sa bojím preto toho pôrodu lebo keď mám tlaky tak mám hrozne bolesti nohách a vtedy mi to strašné navre a neviem čo bude pri pôrode keď to namna príde ako to zvládnem

ericka168
19. jún 2022

@rita0123 ahoj a neskúšala si sa opytat svojho lekára?

mer12
20. jún 2022

@rita0123 no mne tak povedali, že to nie je prekážka, ja som och tiež mala extrémne zhoršené, tlaky v nohách aj medzi nohami, ale pri pôrode som nič necítila, skus sa ešte poradiť s lekárom, ale kvôli krcovym žilam si myslím, že cisársky nebudú robiť

rita0123
20. jún 2022

@mer12 no s dr som to riešila ale on mi NATO povedal že kvôli nohám tak ako píšeš že mi nebudu robiť cisársky rez ale keď ja sa toho tak bojím nikdy som nemala také nohy pri dvoch pôrodoch som to nemala ale pri treťom teh.sa mi to začalo objavovať a pri tomto štvrtom sa to zhoršilo 🤦tebe sa to po pôrode upravilo či si niečo NATO užívala ??že by to malo po pôrode sa upraviť

fodorka
20. jún 2022

Par mesiacov pred 20tkou..🤗

umpanka
20. jún 2022

45

mer12
20. jún 2022

@rita0123 no ja som ich mala od 14 a prvého som rodila keď som mala 25, dovtedy som nič neriešila lebo ani žiaden lekár to neriešil, vedela som,že ich mám ale nič viac, počas prvého tehotenstva sa mi zhoršili a po pôrode trošku zlepšili, tie medzi noami zmizli a keďže som kojila iná liečba ako kompresne pančuchy nebola možná a s Dr som sa dohodla, že keď dokojim pôjdem na operáciu, ale otehotnela som zas čiže až teraz po druhom pôjdem...mne moja Dr povedala,že lieky žiadne, ale viem, že iní lekári predpisujú detralex v kombinácii s pančuchami, aby sa to nezhorsovalo....čiže asi môžeš tie pančuchy a pokiaľ sa ti to neupravi po pôrode tak určite sa objednať na cievne a riešiť to s nimi

rita0123
21. jún 2022

@mer12 no detralex som užívala 120tabliet douživane u cievneho som bola povedal že je to v poriadku že nieje to na trombozu ale že rodiť môžem normlane kúpila som si aj tie pančuchy dr mi povedal že mám tie pančuchy mať aj počas pôrodu ale bolo mi aj povedané že oni tie nohy zaviažu pocaš pôrodu ....

netti87
12. júl 2022

@erika212 Gratulujem 😊🌺

drahomirrra
12. júl 2022

28

rita0123
21. júl 2022

Baby prosim vás ktorá šla sekciou a mala kŕčové žily na oboch nohách mne povedal cievni že nieje to na trombozu že mám to zhoršené ale nemam ich upchaté čo sa mi uľavilo ale neviem či môžen ísť rodiť cisárskym rezom či nevykrvacam pre boha😮😒ja už neviem čo mám robiť nikto mi neodpovie ako to každý iba normálny pôrod ale ja mám bolestivé tie nohy že keď mám tlak padám do kolien prosim ktorá mi poradí ďakujem

rita0123
21. júl 2022

@rita0123 žiadna odpoveď škoda

ericka168
22. júl 2022

@rita0123 ahoj no ja nemam s tym skúsenosť, ale niekde som čítala tu no koníkovi skús si vyhľadať nejaku tému pôrod a kŕčové žily alebo niečo také. Ale moj osobný názor, ze ak lekár povedal, že to je v norme tak asi by si to mala zvládnuť aj tak. Porozpravaj sa aj so svojím gynekológom aké mas obavy určite aj on ti povie co a ako. Držím palce nech všetko dobre dopadne🙏😊

modrinkaa
22. júl 2022

Ja 17 🤭

m.a.r.t.i.n.a
22. júl 2022

31

medovy_pernik
22. júl 2022

Ja som rodila v 22

ajko2011
Autor odpoveď zmazal
alchemilkazltozelena
22. júl 2022

27. Myslim že tak akurát. Ani veľa ani malo

zuzana253
22. júl 2022

1,5 mesiaca pred 30.

1357
22. júl 2022

Prvého v 19 a teraz v 26 čakám dvojičky 🥰 termín mám až keď budem mať 27 ale dvojky chodia na svet skôr tak možno to bude ešte v 26 😂😂

lenus911
22. júl 2022

@rita0123 ahoj,pre krcove zily cisarsky neurobia,len ak by boli komplikacie pri porode,ja nemam osobnu skusenost,ale svagrina ma geneticku mutaciu,mala aj trombozu a len tak tak,ze neprisla o nohu...pri tehotenstvach jej povedali,ze musi rodit normalne,pri cisarskom hrozi vacsie riziko trombozy,takze fakt len v krajnej nudzi. Neboj,nohy ti stiahnu tlakovymi obvazmi,urcite su pripraveni aj na takuto situaciu,vsetko bude dobre ❤️drzim palce, nech vsetko dobre dopadne ❤️

lenus911
22. júl 2022

Ja som mala syna 2 mesiace pred 18tkou 😂 potom 19, 22, 28 a 35 😂 plodna ako jablon 😂 najstarsi uz bude mat 18 coskoro, zbehlo to ako voda 🤷‍♀️

Strana
z4