Koľko trvá otehotnenie vo veku 35 rokov?
Ahojte baby,mam 35,jedno dieta doma.cca 7-8 mesiacov sa snazime o dieta a nic. Styk mame kazdy druhy den v case ovulacie (napr od 8 po 18 den,pre istotu),beriem kyselinu listovu,partner (38)zinok,selen.a nedari sa.Kolko to trvalo vam v podobnom veku? Co mozem este spravit na podporu,co pomohlo vam? Od tohto cyklu mi dr spravi folikulonetriu.Hormonalny profil nerobi..dakujem za kazdu skusenost
@blavacka321 jedine vyšetrenia, všetky možné. Aby sa našla príčina. A nie len teba, ale aj partnera. Myslím že vo vašom veku už nie je priestor na pokus omyl a skúšanie rôznych doplnkov stravy a babských rád
Ja som s druhym dietatkom v 36r otehotnela ani neviem ako, vobec sme sa nesnazili, iba uzivali 🙂
@amelie22 dakujem 🙂 skusim aj ja merat testovat ovulaciu tento mesiac + bude to aj gyn sledovat,tak snad
daj si spravit hormonalny profil bud v niektorom car, pripadne to robi aj medirex, ale mal by ti to potom interpretovat gynekolog. mozes mat uz nizku ovarialnu rezervu. je to velmi individualne. niekto otehotnie aj po styridsiatke bez problemov a niekto uz ma po tridsiatke problem.
a este samozrejme spermiogram, mozno v tebe vobec nie je problem.
@blavacka321 ja som otehotnela v 38r po roku snazenia. Cely rok som si sledovala ovulaciu, "planovala" snazenie a nic. Ked som si uz povedala, ze kaslem na sledovanie ovulacie a objednala som sa na vysetrenia, tak v ten mesiac som otehotnela 😊
@blavacka321 my sa snažíme od.augusta Zhodou okolností v septembri som bola na preventivke v case ovulácie podľa.usg snažili sme sa a nic odporučila pre.muza Fertiduo ja beriem femibion1 kedze od pôrodu mam pravidelnu ms tak nechcem brat.inofolic pred prvym tehu sme ho brali
Ale lekarka povedala ze ak do polroka sa nepodari mame ist. Do centra kedze mužovi nebrali nikdy spermiogram....tak uvidíme ako tiez mame 34 35
Ja som otehotnela druhý mesiac snaženia. Mala som 34. So synom, keď som mala 27 som otehotnela na prvýkrát. U nás to teda šlo dosť rýchlo.
Prvé sa nám podarilo keď som mala 27 rokov, trvalo nám to 3 roky. S druhým som otehotnela keď som mala 29, hneď na druhý cyklus. A teraz mám 36 a podarilo sa na prvý krát 🙂 Držím palce aby sa čoskoro podarilo 🙂 A určite nech ti doktor spraví aj hormonálny profil, veď to je taký základ a vziať krv je to najmenej čo môže urobiť 🙂
Mala som 34 a hned na prvy šup
nebude problém v tom, že je to ešte skoro? Možno by som tomu dala ešte také 3-5 mesiacov pokoj a potom to rozbehla. Zatiaľ si len užívajte nechránený sex.
Cca rok a pol.
Kamoska prveho na prvy sup, a uz vyse roka sa nedari, podla testov su ok. To ze jedno dieta clovek ma nezarucujeze ze pride aj druhe. Obehaj si vxsetrenia nech viete ze ste ok. Drzim palce!
@blavacka321 No, ja musím napísať, že som to mala podobne ako @kwakina. O druhé sme sa snažili asi pol roka (mala som 37) a nič. Keď som povedala, že na to už kašlem, tak v ten mesiac som otehotnela. Ja si myslím, že keď je telo v permanentnom strese, tak žena neotehotnie. Tak isto to mala aj moja kamoška, ale oni sa snažili asi 2 roky. Povedala som jej, aby sa hodila do kľudu, nech sa stále nepozoruje a nesústredí len na to a do 3 mesiacov mi písala, že je tehotná. Ono sa to nezdá, ale ten stres je "sviňa". V každom prípade, prajem veľa šťastia, nech sa vám zadarí👍🍀
V 40- tke...ani neviem kedy....🙂🙂 prirodzene,,nesnazili sme.sa. ( lebo prve dieta.v 34,,po 5 rocnom snazeni, cez.ivf).,
U mas mozno aj psychika. Uz sme.si len uzivali,zivot,,vylety, dovolenky.so starsou. ....zabejana.prace,,psychicka.pohodicka. drzim palce, nezufaj 🙂
@sovica isto na tom nieco bude,ja sa permanentne pozorujem,vsetky priznaky ake si vymyslim samozrejme mam..bohuzial to tak je ked clovek strasne chce..o to viac ,ze som aktualne pn a teda vlastne sa doma nudim..prva sa podarila po 8mesiacoch, nedavali sme si pozor,ale neriesili to,chystali svadbu a tak..a 8mesiac to prislo
Na prvý šup, či som mala 20, alebo 38. Psychika veľa robi
V tomto veku ani neviem ako, zrazu ms neprisla
@blavacka321 ja terqaz cakam druhe, a snazili sme sa asi 3 mesiace. Boli sme na striedacku chori, unaveni... ten poslednykrat, ked to uz vyslo som uz mala aj ovulacne testy nech viem, ci to vobec triafame spravne
Uz mam po tridsiatke, muzovi taha na styridsat, tak uz sa mi enchcelo velmi len skusat a dufat ale mat aj trochu istoty
@kitycat ovulacne si robila kazdy den? A ked vysiel pozitivny,sli ste na to v ten den ci? Dakujem Ti

@blavacka321 poslať mna je to vysoko individuálne. Ja mam 34 a druhe dieťa sa teraz podarilo ( rovnako ako prve) tak povediac na prvý pokus... jeden mesiac som si odsledovala približne ovulaciu podla testov a meraním bazalnej teploty a druhy mesiac sex v ten večer ako.mi vysiel pozitívny ovu test, respektíve 2 dni predtým ako.mi stúpla bazalka a podarilo sa. Presne takto sa podarilo aj prvé. Ale tak vraj aj keď presne trafis ten správny čas tak je to "iba" 30% šanca. Takže sa mi to fakt nechcelo veriť, že to zase vyšlo na prvý pokus, ale zatiaľ to tak vyzerá...