Vitamíny k otehotneniu

jamacka
30. máj 2023

Čaute baby, viete mi poradiť čo by som mala začať užívať, aby sa podarilo otehotnieť?So snubencom si nedávame pozor už od tohoto nového roka ,ale zatiaľ sa nedarí. Ženská mi poradila nejaké vitamíny,len sú strašne drahé, jedno balenie na 3mesiace stojí až 70eur.Chcela som skúsiť niečo lacnejšie. Aké máte skúsenosti napríklad s kyselinu listovú?Alebo čo by ste poradili,čo vám pomohlo.

stellarstar
30. máj 2023

@jamacka na začiatok stačí kys listová a musíš si zistiť kedy máš ovu. Ci uz meraním bt alebo ovu testy

divokykonik
30. máj 2023

@jamacka Ja som užívala kyselinu listovú, dáky prípravok z mace peruánskej a klasika vitamín C,D. Ja však nedávam priveľkú váhu vitamínom.

michaela412
30. máj 2023

ja som brala Femibion

jamacka
autor
30. máj 2023

@michaela412 A ten femibion ti pomohol k tomu,aby si otehotnela?

palculienka40
30. máj 2023

@jamacka kyselina listova, gynex kvapky pre teba 7 kvapiek, tiez moze byt mumio. A pre muza kotvicnik od serafinu a happy femina tiez serafin pre teba. Popozeraj si to. Cenovo dostupne. Nieco si vyber. Gynex u zien funguje.

beatrixx1525
30. máj 2023

Dva mesiace pred tým ako sme sa chceli začať snažiť som si kúpila kyselinu listovú, probiotiká, Cčko Dčko toto som brala denne, medzitým som si aspoň približne odsledovala ovuláciu testami na tých dvoch cykloch a keď sme sa rozhodli že ideme do toho podarilo sa na prvýkrát, ďalšia MS už neprišla, pozitívny tehotenský test 11 dní od pozitívneho ovulačného. Či to bolo vitamínmi, odlsedovaním, kombináciou alebo úplnou náhodou a šťastím ale fakt neviem a ruku do ohňa by som za vitamíny nedala. Femibion som začala brať až na odporúčanie gynekologičky a vydržalo mi to tak do 12tt, potom už hektické životné udalosti spôsobili že som na to nemala čas aj sa pozabudla ale nič strašné sa kvôli tomu nedeje.

jamacka
autor
30. máj 2023

@michaela412 Čítala som akurát o tom femibion,ale je femibion 1 a aj femibion 2,ktorý si lepšie kúpiť?Ty si mala ktorý. A ma sa užívať 1tabletka denne ,ale ako dlho aspom mesiac a potom nachvilu vysadiť?

palculienka40
30. máj 2023

Kyselina listova urcite. Pre teba gynex kvapky 7 kvapiek denne. Mumio zdroj zeleza. Pozri si happy femina od serafinu a Pre muza kotvicnik od serafinu. Tie super drahe netreba. Gynex overeny.

floki1994
30. máj 2023

@jamacka stači ti kysekina listova a sledovat ovulku..femibion a podobne by som nasadila az ked sa podari na podporu..skor nie

palculienka40
30. máj 2023

@jamacka este hlavne klud a pohodu. S muzom sa nie snazit o dieta ale milovat sa. Prestat sa na to suatredit uzivat si spolocne chvile. Ak mas kalendar v mobile vies kedy mas olodne dni. 😉 snazite sa kratko. Pride to ked ma. Mne dr. Povedala ak sa to do roka dvoch nepodari potom riesit. Vsetko dobre.

diaszoky
30. máj 2023

@jamacka skus femi kvapky posilni ovulaciu. A popros dr aby ti robila folikulometriu kde sa ootvrdi ovulka ako zbytcone sa stresovat ovu testami a minat na nich peniaze. Plus muz smwr speemiogram

diaszoky
30. máj 2023

@jamacka ani jeden to je blbost ty porebeujes skvalitnit ovulku a spermie brala by sim max kvalitne decko

michaela412
30. máj 2023

@jamacka najskor sa uziva femibion 1/1tableta a ked už si tehotná, tak femibion 2

michaela412
30. máj 2023

@jamacka užívala som femibion 1 vkuse až kým som neotehotnela, žiadne pauzy

diaalex
30. máj 2023

@jamacka ja som začala brať femibion 1 a manžel B, C ale C zvýšené. Po 1 balení femibion som bola tehotná, dovtedy (6m) nič

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkav5
15. aug 2023

@jamacka ahooj, aktuálne riešim podobný problém, ako si na tom? podarilo sa? Pomohlo niečo? 🙂 ďakujeem

jenn2302
15. aug 2023

@beatrixx1525 v dobrom závidím a prajem veľa zdravicka. Mi s manželom sa snažíme dlhé roky a tým že nám už tiahne na 30tku obom tak sa bojíme a sme v strese deti sme chceli od jakživa od kedy sa poznáme 😅 ale nejako sa stále nedarí teraz som začala brat unifolic a kyselinu s D vitamínom tak mám nádej že sa pošťastí. 5.9 nás čakajú vyšetrenia tak dúfam že sme v poriadku 🙏🏽 manžel doteraz ani o spermiograme nechcel počuť 😇

jamacka
autor
17. aug 2023

@ivkav5 Ahoj zatiaľ sa ešte nepodarilo,ale tak verme ,že sa to aj vám dvom podarí aj nám.
Neviem koľko máš ty rokov,ja budem mať onedlho 35,tak bol by už najvyšší čas. Aj keď je pravda,že poslednú dobu som mávala dosť stresy ,možno sa aj to telo potrebuje ukludnit a potom sa podarí .
Musíme si držať navzájom palce.Ale keď sa podarí dám vedieť

jamacka
autor
17. aug 2023

@jenn2302 Držím vám palce a prajem veľa šťastia, nech sa podarí

jamacka
autor
21. aug 2023

@ivkav5 Ahoj,no zdá sa,že sa podarilo,dve čiarky vyskočili hneď ako som ocurala.
Čo pomohlo neviem,lebo vitamíny som neužívajte žiadne nakoniec,ale podarilo sa na dovolenke,možno aj to málo niečo do seba,že človek bol uvoľnený,nerozmýšľala sme nad starostami a denným problémami, užívali sme si dovolenku.Dovolenka nám vyšla akurát keď mi začínali plodné dní,takže sme sexovali každý deň aspom 2krat a po každom styku som dávala aspom na 15min nohy hore.

ivkav5
21. aug 2023

@jamacka jeeej gratulujeem 🥳 verim, že sa čoskoro podelím aj ja o túto radostnú novinu s vami 😊

jamacka
autor
21. aug 2023

@ivkav5 Niekedy asi vplýva aj to moc,keď sa človek moc na niečo sústredí, to nie je dobre.Je pravda,že predtým som sa až moc na to sústredila a nedarilo sa,na dovolenke som vypla,užívala si voľno a relax a podarilo sa.A hlavne nezabúdaj na dovolenke počas plodných dní na pravidelný sex😃🥰,veľa šťastia prajem🥰

ivkav5
21. aug 2023

@jamacka o mesiac sa chystáme na dovolenku, tak verím, že aj my tam trocha zrelaxujeme 🙂 Si zlatá, ďakujem veľmi pekne. Určite sa aj ja ozvem 🙂

jamacka
autor
22. aug 2023

@ivkav5 Super verím,že to vinde,tak si poriadne užívajte jeden druhého na dovolenke😉,daj vedieť potom.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre