icon

Kombinácia liekov Agnucaston, Clostilbegyt a Duphaston

jaruska_12
22. júl 2020

Cawte baby. Tento mesiac konečne po zmene lekára začíname riešiť naše neúspešne snažilkovanie. Mám slabšie pcos. Jednú dcérku už máme má 7. Som rok po MA. Od vtedy sa nedarí. Máte niekto skúsenosti s kombináciou týchto liekov? Agnucaston každý deň. Clostylbegyt od 4-9 DC a duphaston od 14 DC. Medzi 12-14 DC folikulometria. Otehotnel niekto prvý cyklus po nasadení týchto ?
Je riziko dvojčiat? vďakaa za odpoveď 💗🤗

pinaofina
14. apr 2021

Ahoj @jaruska_12 ubehol už skoro rok od tvojej otázky, tak som sa chcela opýtať, ako to dopadlo u teba? Dnes začínam brať Clostilbegyt úplne presne v kombinácii ako píšeš s Duphastonom aj Agnucaston. Pomohlo ti to?
Podľa tvojich skupín aj vidím, že nám to asi dal rovnaký pán doktor, Linkesch? 🙂)

jaruska_12
autor
14. apr 2021

@pinaofina ahooj no asi máme toho istého lekára 🙂 mne sa v decembri podarilo otehotnieť ale to vďaka aj ovulacnym testom ale nedopadlo to opäť dobre prvú menštruáciu po spontánnom potrate už mám za sebou takže opäť začínam absolvovaala som aj nejaké vyšetrenia tak verím že ak sa podarí dotiahneme to do úspešného konca 🙂 držím ti palce ❤️

pinaofina
15. apr 2021

@jaruska_12 to ma mrzí, držím tiež palce ❤️🙂