Kto čaká na testovanie a skráti si čakanie?
Baby, ste tu niektora 2-3-4 dpo? Podme si kratit cakanie spolu😄🙈
@anonym_autor to ano, toto ma nastastie vobec neznepokojuje, aj pri prvej dcere som to tak mala zo zaciatku. Najdolezitejsie je, ze bolo vidiet aj srdiecko a vsetko je v poriadku. Uz si to len uzivat ❣️
@patriciaa_ myslim si, ze po prvom trimestri si to uz zacnes uzivat ❣️ to najrizikovejsie obdobie bude za tebiu a uz len sledovat, ako babatko rastie. Velmi ti prajem, aby si zazila konecne tu radost z toho 😊
@simulienka123 ďakujem, no verím že to zažijem, často ma prepadá strach či je všetko ok, krvácanie nemám sem tam taka akoby tazoba v podbrusku ale keď si ľahnem prejde to dnes ma vystrašili tlaky na konečnik nepríjemné niekoľko krát ale aspoň nie dlho... Snáď je to všetko len nejakým spomaleným trávením lebo ach bojim sa prenesmierne 😔
@simulienka123 ďakujem, no verím že to zažijem, často ma prepadá strach či je všetko ok, krvácanie nemám sem tam taka akoby tazoba v podbrusku ale keď si ľahnem prejde to dnes ma vystrašili tlaky na konečnik nepríjemné niekoľko krát ale aspoň nie dlho... Snáď je to všetko len nejakým spomaleným trávením lebo ach bojim sa prenesmierne 😔
@patriciaa_ v tehotenstve su taketo bolesti normalne. Dokonca som predtym mala aj take krce a bolesti, ze som musela chodit zhrbena ako stara babka, inak ma bolest nepustila. Velmi dufam, ze koncom prveho trimestra ti ten velky strach prejde a objavi sa aj radost z tehotenstva ❣️
@patriciaa_ paťka a ty ides kedy znova na kontrolu? Baby ja som bola dnes, som uz 9+1 vsetko v poriadku takze najblizsie ma caka uz prvy screening🥺
@patriciaa_ paťka a ty ides kedy znova na kontrolu? Baby ja som bola dnes, som uz 9+1 vsetko v poriadku takze najblizsie ma caka uz prvy screening🥺
@anonym_autor no ja až budúcu stredu cítim sa v strese lebo ešte nikdy som to nedotiahla až tak daleko tak som taká nesvoja či je všetko stále ok, a teda naposledy som bola 6+niečo všetko bolo ok ale proste tie obavy z predošlých kto je des... Ani si zatiaľ to neuzivam, a radšej nato nemyslím lebo aj rozprávať sa o tom bojím 🫣 snáď teda toho 20teho budem ok to by som mala byť 10+0 a potom už mám termín 8.6. na prvotrimestralny skríningu 🤞🏼

@simulienka123 supeeer tak to je potešujúca správa ✨ mne dni bežia ako nič ale keď sa zamyslím koľko ešte do kontroly tak to je zrazu veľmi pomalé 🫣 dnes ma celý večer trápia boliestky akoby tlaky na ľavo tak som klbko strachu. Naposledy pred dvoma tyzdnami len raz ma poriadne pichlo a už som krvácala jednorázovo ale i tak sme utekali na pohotovosť snáď to teraz nič nebude a len sa z toho vyspim stále neverím tomu že toto štvrté tehu môže byť ok... Aj keď veľmi túžim.
@anonym_autor to ano, toto ma nastastie vobec neznepokojuje, aj pri prvej dcere som to tak mala zo zaciatku. Najdolezitejsie je, ze bolo vidiet aj srdiecko a vsetko je v poriadku. Uz si to len uzivat ❣️
@patriciaa_ myslim si, ze po prvom trimestri si to uz zacnes uzivat ❣️ to najrizikovejsie obdobie bude za tebiu a uz len sledovat, ako babatko rastie. Velmi ti prajem, aby si zazila konecne tu radost z toho 😊