Ktorá kyselina listová vám pomohla otehotnieť?
Na trhu je strasne vela produktov s obsahom kyseliny listovej. Preto sa chcem radsej opytat na Vase skusenosti, ktoru ste jedli a podarili sa Vam otehotniet ;)
@melynda to ti verím, že tie pocity si mala všelijaké. Ale tak asi je to normálne 🙂 Potešilo ma to celkom, veď beriem ich od toho decembra stále deň čo deň a už teraz som sa celkom aj poplašila, lebo mi menzes meškal, tak hneď som letela test kúpiť, ale bol negatívny. Ale tak dúfam, že snáď sa nám podarí raz 🙂 nemôžem strácať vieru a nádej 🙂
Mne kyselina listová upravila cyklus
Ahojte. Tehulky a snazilky Nám z partnerom sa nedarilo. 2roky. Kamarátka mi od porúčala piť. Alchemilkovy čaj. A 2 krát denne. Kiselinu Listovú. Hneď. Prvý mesiac som. Ostala. Tehotná. Neviem či to bolo kiselinou listovou alebo alchemilkoj ale určite. Nám pomohla ku šťastiu

@vlasta1818 veru sa mu nechcelo, som normálne deň čo deň tŕpla už či niečo bude či nebude a nakoniec sa stal takým naším vianočným darčekom 🙂 Áno? tak to je fajn, že ti aj ona takto vedela povedať, že zo skúsenosti, tak držím palce aby sa aj vám podarilo, budem myslieť na vás a posielať energiu 😍