icon

Kyretáž a ďalšie dieťa

lulu2807
2. máj 2022

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sa tu nájdu mamičky ktoré noli 2x na kyretazi a mali wste deti
Prvý krát som bola na potrate pred 5 rokmi minuly rok v novembri sa nám narodil synček,teraz som ostala tehotná a potratila mám ísť na kyretaz len sa strašne bojím že už v budúcnosti nebudem môcť mat deti 😞 je tu nejaká žena ktorá sa stretla s niečim podobným? 😞 viem každá žena je ina každý organizmus iný vždy je nejaké riziko vždy sa môže niečo stat.

jeanne14
2. máj 2022

Švagriná ma po dvoch kyretoch plus odobratie vajcovodu dve detičky s rozdielom 11m. Po sestonedeli s prvým synčekom otehotnela akoby zazrakom s tým jedným vajcovodom. 🍀

simona92101
2. máj 2022

@lulu2807 mam taku skusenost,pred 4 rokmi zial prvy kyret,po nom do roka dcerka.minuly rok opat kyret kvoli MA,aktualne som v 5 mesiaci tehotenstva.
Pokial ti lekar povie,ze je vsetko ok,nechaj si cas na regeneraciu min.3 mesiace od zakroku a nevidim dovod nepokusat sa opat

ksebejka
2. máj 2022

Ja som to podstúpila pre MA - po mesiaci od zákroku nabehol normálne menzes, otehotnela som zas, bohuzial nasledoval spontanny potrat a este v ten istý rok som otehotnela aj treti raz a následne uspesne priviedla na svet dieta 🙂 držím palce!