Kyretáž a ďalšie dieťa
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sa tu nájdu mamičky ktoré noli 2x na kyretazi a mali wste deti
Prvý krát som bola na potrate pred 5 rokmi minuly rok v novembri sa nám narodil synček,teraz som ostala tehotná a potratila mám ísť na kyretaz len sa strašne bojím že už v budúcnosti nebudem môcť mat deti 😞 je tu nejaká žena ktorá sa stretla s niečim podobným? 😞 viem každá žena je ina každý organizmus iný vždy je nejaké riziko vždy sa môže niečo stat.
@lulu2807 mam taku skusenost,pred 4 rokmi zial prvy kyret,po nom do roka dcerka.minuly rok opat kyret kvoli MA,aktualne som v 5 mesiaci tehotenstva.
Pokial ti lekar povie,ze je vsetko ok,nechaj si cas na regeneraciu min.3 mesiace od zakroku a nevidim dovod nepokusat sa opat
Ja som to podstúpila pre MA - po mesiaci od zákroku nabehol normálne menzes, otehotnela som zas, bohuzial nasledoval spontanny potrat a este v ten istý rok som otehotnela aj treti raz a následne uspesne priviedla na svet dieta 🙂 držím palce!

Švagriná ma po dvoch kyretoch plus odobratie vajcovodu dve detičky s rozdielom 11m. Po sestonedeli s prvým synčekom otehotnela akoby zazrakom s tým jedným vajcovodom. 🍀