Kyretáže a ďalšie tehotenstvo
Ahoj chcela by som sa poradiť moje prvé tehotenstvo bolo bez problémov porodila som zdravého syna, ale snazíme sa o druhé a už som dva krat podstupila kyretáž behom 5 mesiacov.Zvažujem isť na hematologiu dat si spraviť testy mate niektorá podobné skúsenosti? Podarilo sa vam este otehotnieť a porodit zdravé dieťatko?
@mimka_lentilka zlatá ako si to tu pekne popísala,tak tak venuj sa mužovi a dcérke a ono to buď príde alebo nie ozaj sa treba upriamiť na niečo iné ja idem robiť to isté venovať sa malému a mužovi😄a možno si tu napíšeme o par mesiacov a uvidíme čo čas pribesie😉držkaj sa

@paulinkapalka vieš čo ja som si teraz dala gynex
.už som ho raz mala..a pijem alchemilku. Tá mi po kyrete dosť pomohla. Minulý cyklus mi dal.doktor clostil, ale chcem.od neho oddych. Mala.som 4 folikuly a bolest.cely mesiac a aj tak nič z toho. Idem sa upriamiť na prácu. Teraz sa mi stala.taka.vec, že mi v noci cestou na čepcenie nevesty odišlo auto. Tak ma.prisiel muž zachrániť a nejako keď prišiel za mnou som znova pocítila taký pubertálny ošiaľ z neho 😍 mali sme na seba veľmi málo času v poslednej dobe q keď aj, tak sme si len niečo odvrkli. Tak teraz mam zase motýľov v bruchu. Už nechcem sex z povinnosti. Radšej sa na to vykašlem. Mame zdravu dcerku, ktorá je energiou za 3 deti 🙈