icon

Kyselina listová a vaše skúsenosti

monusik73
27. jún 2012

chcem sa spytat brala niektora z vas kysleinu listovu alebo alchemilkovy caj ked ste chceli otehotniet? mate s tym niektora skusenost? dakujem za odpovede 🙂

liz_lemon
27. jún 2012

@monusik73 ja som brala kyselinu listovu, ale netusim, ci mi pomohla otehotniet

monusik73
autor
27. jún 2012

@liz_lemon predchilkou mi jedna napisala ze jej to pomohlo brala kyselinu listovu a alchemilkovy caj 3 mesiace a potom otehotnela 🙂

liz_lemon
27. jún 2012

@monusik73 no, ja neviem ako moze niekto vediet, ze presne toto bolo to, co akurat pomohlo
moze to byt jeden z faktorov, ale nespoliehala by som sa na to
ja mam skor pocit, ze mi pomohlo, ked som prestala na tehotenstvo mysliet, a zamerala som sa inym smerom

monusik73
autor
27. jún 2012

tak vies niekedy je dobre sa poradit s lekarom co by bolo dobre aby zena otehotnela a niekedy inym zenam pomoze kyselina listova alebo nejake bylinky kazda zena ma iny organizmus🙂 🙂

ichbinich
27. jún 2012

Kyselina listova sa neberie na "lahsie otehotnenie". Kyselna listova sa berie ako prevencia razstepu. Najviac sa bunky delia hned v prvych dnoch/tyzdnoch tehotenstva, a to takmer ziadna zena nevie, ze je tehotna. Ked ma dostatok kyseliny listovej, je mensie riziko razstepu. Ked sa zacne brat az po zisteni tehotenstva, uz moze byt neskoro...