Letrozol - ovulácia
Ahoj baby , užívala som od 5-9 dc 3x denne Letrozol na ovulku . Ale hneď po MS cca na 4ty deň som mala strašne bolesti ovulacne a 3 dni som mala egg hlien . Dnes som mala dosť vysokú (u mna už poovulacnu ) teplotu . Je možné že som mala ovuláciu skôr ? Aj napriek tomu že dnes beriem posledný deň ten Letrozol ?
Ahoj môžete mi poradiť 30.10.2023 som si pichla ovitrelle ale deň predtým som ochorela mám chrípku môžem normálne piť Paralen grip a od 1.11..mam brať aj estrogén vopred ďakujem za odpoveď
@jasminakotlarova9 To je otazka skor na lekara 🙂
@jasminakotlarova9 Ale myslim, ze by v tom nemal byt ziadny problem
Ahoj v prvom rade ti gratulujem že sa vám podarilo ... A vidím že je to starší príspevok ... Tak sa ťa chcem opýtať , že keď si brala Letrozol 2x1 tak si nemala ovulaciu ten cyklus a potom hneď po ms si mala ovulaciu ? Pýtam sa preto lebo ja som brala Letrozol tento cyklus 2x1 od 3dc ale zatiaľ daako nereagujem na neho ...idem na sono ešte v pondelok na 17dc ale neverím žeby tam niečo dorástol ešte ...
@henrietka12 ahooooj , ďakujem ti pekne 🙂 no podľa doktorky som nemala ovuláciu. Ja som brala 2 cykly za sebou letrozol plus progesteron čiže ms som dostala keď som vysadila progesteron . Ovulaciu som mala no podľa doktorky som ju nemala ani raz čo sok brala letrozol 😁držím ti palce , moja rada a skúsenosť .. treba vždy dávať na lekárov .. to nie je pravidlo že oni všetko vidia a vedia
A to si chodila do car ? A tam nevidela doktorka že ovu prebehla ? No ja idem zajtra hádam na posledné sono a keď tam nič neuvidia nasadím si progesterón aby ms prišla normálne ... A hádam stihnem ešte jednu stimuláciu do vianoc ...
@henrietka12 áno do Martina iscare😁 drzim palce , netreba sa vždy upínať na slovo lekára 😁potom som písala doktorky že som tehotná a nechápala 😁dosť divne že nič nevidela .. ale oni na tých domácej podľa mňa nevidia všetko na 100%
* na tých sonach nevidia všetko na 1000% ja sama som toho dôkaz
Dakujem pekne ... Uvidíme čo zajtra povedia ... 🙂
@tina121212 ja mám ... 🙂 Napíš správu
Neostal Vam letrozol ? Dakujem
Neostal vam letrozol ?