icon

Letrozol - ovulácia

15. apr 2022

Ahoj baby , užívala som od 5-9 dc 3x denne Letrozol na ovulku . Ale hneď po MS cca na 4ty deň som mala strašne bolesti ovulacne a 3 dni som mala egg hlien . Dnes som mala dosť vysokú (u mna už poovulacnu ) teplotu . Je možné že som mala ovuláciu skôr ? Aj napriek tomu že dnes beriem posledný deň ten Letrozol ?

Strana
z2
tina121212
Autor odpoveď zmazal
jasminakotlarova9
31. okt 2023

Ahoj môžete mi poradiť 30.10.2023 som si pichla ovitrelle ale deň predtým som ochorela mám chrípku môžem normálne piť Paralen grip a od 1.11..mam brať aj estrogén vopred ďakujem za odpoveď

smajluska
1. nov 2023

@jasminakotlarova9 To je otazka skor na lekara 🙂

smajluska
1. nov 2023

@jasminakotlarova9 Ale myslim, ze by v tom nemal byt ziadny problem

henrietka12
11. nov 2023

Ahoj v prvom rade ti gratulujem že sa vám podarilo ... A vidím že je to starší príspevok ... Tak sa ťa chcem opýtať , že keď si brala Letrozol 2x1 tak si nemala ovulaciu ten cyklus a potom hneď po ms si mala ovulaciu ? Pýtam sa preto lebo ja som brala Letrozol tento cyklus 2x1 od 3dc ale zatiaľ daako nereagujem na neho ...idem na sono ešte v pondelok na 17dc ale neverím žeby tam niečo dorástol ešte ...

autor
12. nov 2023

@henrietka12 ahooooj , ďakujem ti pekne 🙂 no podľa doktorky som nemala ovuláciu. Ja som brala 2 cykly za sebou letrozol plus progesteron čiže ms som dostala keď som vysadila progesteron . Ovulaciu som mala no podľa doktorky som ju nemala ani raz čo sok brala letrozol 😁držím ti palce , moja rada a skúsenosť .. treba vždy dávať na lekárov .. to nie je pravidlo že oni všetko vidia a vedia

henrietka12
12. nov 2023

A to si chodila do car ? A tam nevidela doktorka že ovu prebehla ? No ja idem zajtra hádam na posledné sono a keď tam nič neuvidia nasadím si progesterón aby ms prišla normálne ... A hádam stihnem ešte jednu stimuláciu do vianoc ...

autor
12. nov 2023

@henrietka12 áno do Martina iscare😁 drzim palce , netreba sa vždy upínať na slovo lekára 😁potom som písala doktorky že som tehotná a nechápala 😁dosť divne že nič nevidela .. ale oni na tých domácej podľa mňa nevidia všetko na 100%

autor
12. nov 2023

* na tých sonach nevidia všetko na 1000% ja sama som toho dôkaz

henrietka12
12. nov 2023

Dakujem pekne ... Uvidíme čo zajtra povedia ... 🙂

tina121212
Autor odpoveď zmazal
henrietka12
6. mar 2024

@tina121212 ja mám ... 🙂 Napíš správu

tina121212