Liečiteľ Michal Budzak z Kalnišťa. Máte skúsenosť?
Mame niektora s nim skusenosti, vraj vie pomoct aj ked je uz vsetko stratene. Mate niektore s nim skusenosti alebo je to len jedna baba povedala 🙂
@rafaelka12 Mam s ním skusenosti a je to presne ako hovoris rafaelka. Je to sektar a zlodej. Vie pekne rozpravat, ale neradim vam mu oponovat. Mozno ma neaku moc vam pomoct, ale radsej nic ako pomoc za takuto cenu. Komu niet rady, tomu niet pomoci. radim vam vyhybajte sa mu, ak uz chcete ist za lliecitelom, tak si najdite niekoho ineho. Taha z ludi peniaze. Ak ho niekto pozve domov, casto sa ho potom ti ludia nevedia zbavit, lebo ich stale "navstevuje". Som si na 100% isty ze je sektar, ale ako sa presne ta sekta vola to neviem. Pocul som co sa vravelo( na policii) tak je mozne ze patri k satanistom(neviem ci ten dedko o tom vobec vie, ale jeho spolupracovnici, ktori ho vozia vsade na aute- jeho poskokovia patria k satanistom, takze predpokladam ze aj on). Radim vam vyhybat sa mu a takisto kazdemu poradit nech za nim ani nejde. Je pomerne inteligentny a vie co ma ludom povedat(aj ked mozno tak nevyzera) je vyborny manipulator. Za tie reci o bohu a cirkvi a neviem o com este sa len skryva. Svoju osobnu skusenost tu nebudem pisat, lebo je vazne osobna, ale to je moja rada pre vas- nenechajte sa zapliest s nim. Psychicky slabsich jedincov, ludi v problemoch a naivnych, ktori su navyse dobre financne zabezpeceny sa snazi uplne odrezat od ich najblizsich, kamaratov, rodiny... Ak navstevuje niekoho z vasich znamych uz casto okamzite ho vyhodte z domu, lebo sa moze stat ze pocase vasi znamy vyhodia z domu vas, prestanu komunikovat a jediny koho budu primat do domu bude len Budzak a jeho kumpani. Znici zivoty tym zmanipulovanim aj celej ich rodine a priatelom ktorym na nich zalezi. Je to prepracovany system a nie je to neaka smiesna sekta ktora napriklad zakaze detom chodit do skoly (to by bolo porusenie zakona o povinnej skolskej dochadzke a tym by vlastne boli vytiahnuty zo siete sekty- maju vsetko prespekulovane-clenovia chodia na verejnost len minimalne, nestaraju sa o okolie a nesmu sa stretavat s ludmi s ktorimi mali neaky vztah alebo ich poznali- mozu sa stretavat iba s neznamimi ludmi, ktori ich nepoznaju a nemaju na nich vplyv)
Kto mu veri a obhajuje ho je bud hlupak, naivka, nic o nom nevie alebo s nim sam spolupracuje !
Je to najväčší bosorák akého poznám s takým človekom do styku by som prísť nechcela (aby ma liečil) on nie pomáha el ničí!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj chcela by som poprosit niekoho na niejaky kontak ohladom liecitelov alebo niekoho kto vie pomoct z uhranutim dakujem za pomoc vopred
p.s. ja som bola u pana budzaka cca pred 5 rokmi a pomohol mojej rodine a neziadal ziadne peniaze a nedaval ani neslusne navrhy je pravda,ze je zvlastny a ja som si najprv z toho celeho robila zarty ci nad nami spravi bububu a vsetko bude dobre ,ale musim priznat ziadne bububu nerobil a vsetko sa zmenilo a vyriesilo
@santis Je to všetko pravda, aj my máme s týmto liečiteľom osobnú skúsenosť..Varujeme všetkých, aby sa mu vyhýbali. Aj my sme prišli o svojich najbližších, prerušili s celou rodinou všetky kontakty. Bojíme sa o nich.. Ak nám niekto viete pomôcť alebo dať nejakú radu, prosím napíšte... Sme už celkom zúfalí, máme obavy o ich životy..
my mame dobru skusenost, ja som sa z neho strasne narehlila, ceplaky vytiahnute pod pazuchy hehe, ale pravda je, ze minimalne 8 zien z mojho okolia / blizkeho/ cez neho otehotnelo. a tiez nrvzal peniaze od vetkych, jednej babe povedal, vidim ze ty nemas peniazky nic mi nedavaj, len nech ste vporiadku. a ano, je to ten u ktoreho zomrela zena. ale cital i ste to niekto? tu zenu priniesli v pokrocilom stadiu rakoviny a nechcel ju vobec prijat ze ved zomiera ale ukecali ho nech jej pomoze aspon od bolesti a ona vraj umrela. to bolo v spravach.
@rafaelka12 ako ta odputal od najblizsej rodiny? A keby mu islo o peniaze zil by tak ako zije? Ved zije v budke bez teplej vody a wc. Toto je clovek ktoremu ide o peniaze? Ale prosim vas nebudte smiesny. Ja som bola u Pana Budzaka 3x a vobec nemozem potvrdit tie dristy co tu vy trepete. KEBY SOM MOHLA NOSIM HO NA RUKACH. neskutocne mi pomohol fyzicky a dusevne. A moja rodina? Super ako vzdy. A aj bude lebo mame vlastny rozum .No a teraz mi napiste vy labilny chudaci.
Dobry vecer, ja by som potrebovala velmi surne zistit cislo na toho pana liecitela z Kalnisia. Za vssetky ospovede vopred dakujem, prisom poslite mi to email vikuska17@centrum.sk DAKUJEM
Neviem ci tu aste niekto chodi,ale musim napisat svoj nazor.Ja mozem povedat,ze mam velmy dobre skusenosti.Mala som vredy na dvanastorniku.Po niekolkych navstevach pana Buzaka som bola na kontrole na gastro.Doktor nechapal ze tam nieje ani vred ani jazva.Aj ked som bola V 3 tt tak hned vedel ze som v tom a ze to bude dievcatko.Dnes som bez vredou a mam zdravu 9 rocnu dceru.A viem o viacerych ludoch co im pomohol.pajky 🙂
🙂
Tolko zle narobil ze teraz asi za to plati
Dobry den potrebovala by som telefonne cislo na p.Budzaka...liecitela z Kalnista. Mate ho niekto..Dakujem
@martina1212 Dobry den.Viem ze uz to neroby.Ma sam zdravotne problemy po vaznom uraze :(.
ahojte ja ho poznam už cca 10 rokov a od reumy, porobenia a inych chorob mne a aj mojej rodine pomohol. Je ferovy a spravny chlap. odporučam
S tymto pánom mam veľmi dobre skusenosti. Nebol to nijaký sektar ani satanista. To,ze ho ludia vozili k sebw domov bolo preto lebo odrabal na mieste kde bola zla energia a žiaľ. Vedel to spravit aj cez telefon ale nie vzdy to malo taky účinok. Najlepšie to bolo osobne a tam kde to bolo potrebne. Par krat sa stalo to, ze si mamka pozicala peniaze na vyplatenie a on to vedel a nezobral nic... Lepšieho liečiteľa som nepoznal. Tento panko uz nieje medzi nami a tymto vas chcem poprosiť o modlitbu za neho aj jeho rodinu, tak ako to robil on za nas. Bol to úžasný človek s humorom. Česť jeho pamiatke.

Aj ja mám s ním osobnú skúsenosť..je to človek, ktorý na základe viery vie zmagoriť mladých ľudí a odpútať ich od najbližšej rodiny, priatľov...určite v tom bude sekta, dávajte si naňho velký pozor!! Ak vyhlasuje, že je liečiteľ, tak len dovedy, kým mu platíte. Naša rodina je z toho zhrozená, ako ovplyvňuje ľudí... Určite mu ide o majetok. Prosím vás, ak máte s ním negatívnu skúsenosť, napíšte..