Má Fertilup pre páry pomôcť otehotnieť?
Ahojte! Chcem sa spýtať,že aku máte skúsenosť s fertilup pre pary. Partner ma nejake menšie problémy
so spermiami. Podarilo sa niekomu otehotnieť? Poprípade niekto,kto ma nadváhu? Bolo by to dôležité. Za odpoveď všetkým ďakujem!
@gvadalube ja odporucam infolic a folandrol 🙂 čo sa tyka nadváhy, žiaľ to môže byt veľkou prekážkou k otehotneniu a následne to môže pri jesť veľké komplikácie pri tehotenstve samotnom, radim zvážiť zmenu stravy aby nejaké tie kila zišli a zaradiť pohyb. My sme sa dlhšie o babo snažili. Nepomohli nám ani na klinike asistovanej reprodukcie 🙂 až keď som zmenila stravu, zacala aktívne žiť a starať sa o zdravie mojho tela otehotnela som nečakane, už som ai fakt v tom obdobi mylslela že ja deti mat nebudem 😃
@sabinami ďakujem za tvoju odpoveď mohla by si mi prosim v sukromnej sprave napisat co presne .si robila a z koľkých kil si schudla na kolko ze si necakane otehotnela a že či si mala aj nejake problemy ze si sa snažila dosť dlho otehotnieť...

@gvadalube ja odporucam infolic a folandrol 🙂 čo sa tyka nadváhy, žiaľ to môže byt veľkou prekážkou k otehotneniu a následne to môže pri jesť veľké komplikácie pri tehotenstve samotnom, radim zvážiť zmenu stravy aby nejaké tie kila zišli a zaradiť pohyb. My sme sa dlhšie o babo snažili. Nepomohli nám ani na klinike asistovanej reprodukcie 🙂 až keď som zmenila stravu, zacala aktívne žiť a starať sa o zdravie mojho tela otehotnela som nečakane, už som ai fakt v tom obdobi mylslela že ja deti mat nebudem 😃