Má tu niekto 39 a snaží sa otehotnieť ?
Mám 39, snažíme sa o bábätko. Dajte nejaké dobre rady?
@cokolada_876 dakujem už len dufanie mi zostava :(
@cilimata ja som brala igamplia 20ks 2x do týždňa ale mne to vôbec nepomohlo naopak cytokiny sa zvýšili tak idem pre medrol.
Baby vie mi tu niekto poradit z vypoctom plodnych dni prosim?Vie mi to niekto pomoct vypocitat?
@mamartinka hovorí sa že plodné dni sú v polke cyklus no nie u každej to tak je. Najlepšie je robiť ovu testy a merať bt.
Ahojky neviem či to sem patrí ale tak za opýtanie nič nedám tiež sa snažíme o baby ale sa nám nejak nedarí u nás je to skôr tak že snúbenec je starší má to tiež nejaký vplyv na tehu ?? Za každú odpoveď ďakujem ak to sem nepatrí ospravedlňujem sa ....😊
@natalka1qqq ako starší ? Aj starší môže byt kanec 🙈👌 nech ide na spermiogram či nemá spomalene .. a uvidíte
@butterfly333 to si my fakt poradila.Dakujem.Sprava ako hovedo.
@mamartinka a to nevieš že tak sa to robi ?? Veď ti dobre poradila @butterfly333 .. 🤷♀️
@mamartinka a ako inak som ti mala poradiť?
@cilimata no chápeš ju? Človek chce poradiť.
@butterfly333 akú má fotku takú dala odpoved 🙊🙈pardon
@cokolada_876 ja 43 a dcerka 3 mesiace tiez neplanovane
...ja som 2. krat (v 38) otehotnela, ked som uverila ze som v v perimenopauze a takmer vobec som to neriesila 😅 ked to tak spatne vezmem tak to bol 1.mesiac za 2 roky co som doma nemala ani jeden ovulacny ani tehotensky test. Iba som si chcela zachovat menstruacny cyklus /zblbol mi, skratil sa na 17 dni/ a pila som alchemilku a drmek.
@mamartinka to sa neda vypocitat, len odsledovat, but meranim bt, alebo sledovanim hlienu a krcka maternice...niekto pouziva ovulacne testy, ale moja dr povedala, ze su to vyhidene peniaze...