icon

Maca a Kotvičník - GymBeam

10. feb 2022

Ahojte, užívali ste niektorá macu a kotvičník od GymBeam? Chcela som pôvodne objednať značku Kiwu Wuki/Aliver, ale teda od GymBeam som našla lacnejšie. Akurát pri popise je viac spomenuté, že to je doplnok pri cvičení pre mužov. Je to teda jedno, akú značku objednám? Ďakujem.

Strana
z2
autor
17. máj 2022

@iloveme ja som nemala problém, síce som viac energie nemala, ale tlak mám bežne nízky a dokonca mám pocit, že sa mi trochu zvýšil, ale či to bolo kvôli Mace alebo Kotvicniku, neviem.

iloveme
18. máj 2022

@dejna_ na ja praveze beriem iba 2 z kazdeho ale ja sa citim total mimo. Dneska skusim ten kotvicnik vynechat

iloveme
18. máj 2022

Vcera som mala 92/58

dejna_
18. máj 2022

@iloveme skús tej tlak je fakt veľmi nízky

sunshine15
22. aug 2022

Pomohlo k otehotneniu? 🙂

autor
22. aug 2022

@sunshine15 neviem či to bolo vďaka tomu, alr áno, otehotnela som po 3 mesiacoch užívania, prvé dva mesiace po 1 tabletke, tretí mesiac keď sa zadarilo som brala po 2 tabletky denne. Plus vitamín E a D.

autor
22. aug 2022

@sunshine15 ešte podotknem, že o prvé dieťa sme sa snažili 2 roky, teraz 3 mesiace

sunshine15
22. aug 2022

Super uz som objednala aj ja zatial sa snazime 8 mesiacov a manzel nieco bral?

autor
22. aug 2022

@sunshine15 nie, on nebral nič. Držím palce nech pomôže aj u vás

ctrl
9. sep 2022

@ejsanps to ozaj ten kotvicnik obsahuje aj Macu? Čiže netreba dokupovať zvlášť Macu?

ketonka
11. sep 2022

Áno ja som užívala aj partner , do mesiaca som otehotnela a čakám dvojičky, za 3 týždne mám termín. Držím.palce všetkým

Strana
z2