icon

Majú obézne a morbídne obézne ženy menzes a môžu normálne otehotnieť?

23. júl 2025

Majú obézne a morbídne obézne (okolo 150kg )ženy menzes a môžu normálne otehotnieť ?

Strana
z2
jaskolka
24. júl 2025
@doriiis

@jaskolka ....ale to,že nemá menštruáciu neznamená,že nemá ovuláciu.To takto nefunguje

@doriiis ale veľmi často to práve tak je (anovulacny cyklus -meška či vôbec nepríde menštruácia). Obezita veľmi ovplyvňuje túto funkciu v tele.

larinka552
24. júl 2025

Tsk zrovna jej by som radila na zaciatok ist si dat predpisat ten momentalne neslavne znamy Ozempic. Alebo mozno skor Mounjaro. Ale iba ak sama ma skutocne zaujem schudnut. Tak toto ju nakopne. Ak schudnut nechce, tak nech do toho neide vobec.

anonym_c08e1d
13. aug 2025
@larinka552

Tsk zrovna jej by som radila na zaciatok ist si dat predpisat ten momentalne neslavne znamy Ozempic. Alebo mozno skor Mounjaro. Ale iba ak sama ma skutocne zaujem schudnut. Tak toto ju nakopne. Ak schudnut nechce, tak nech do toho neide vobec.

@larinka552 kde sa to da dať predpísať

larinka552
13. aug 2025
@anonym_c08e1d

@larinka552 kde sa to da dať predpísať

@anonym_c08e1d ak je to len na chudnutie a nie na diabetes, plati sa v plnej vyske a moze ho predpisat aj vseobecny lekar

anonym_c793e9
13. aug 2025

@anonym_autor ja sa cudujem ze sa nejakemu muzovi pri takej zene postavi a ze ho vobec mat s nou sex napadne. Nehovorum o par kg naviac ale o takejto obezite. Viem som hrozna

liusa82
13. aug 2025
@anonym_c793e9

@anonym_autor ja sa cudujem ze sa nejakemu muzovi pri takej zene postavi a ze ho vobec mat s nou sex napadne. Nehovorum o par kg naviac ale o takejto obezite. Viem som hrozna

@anonym_c793e9 nie si hrozná aj mne sa z toho dvíha kufor pri tej predstave.Podla mňa je to úchylka myslím tých mužov.Nech si hovorí kto chce čo chce a obhajuje sa ako chce

Strana
z2