icon

Majú po kyrete ženy plodné dni ako predtým?

1. sep 2021

po kyrete maju zeny tak isto plodne dni ako predtym? myslim ci sa to nejak neposuva menstruacia ,plodne dni datumovo

andrea_prestastna
1. sep 2021

Mne zial dve krat museli robit a zakazdym mi to vyslo tak ze kyret bol akoby prvy den menstruacie ako som mala predtym 4-5dni potom klasika u mna za 14dni ovulka a potom dokola

zuzi0911
1. sep 2021

So 19 dní po.. A v pondelok na kontrole mi dr oznámil, že akurát mam ovulaciu. Také bolesti som mala.

autor
1. sep 2021

@zuzi0911 ja som dnes 18 dni a ako sa citis psychicky? ja nie velmi dobre 😔

zuzi0911
1. sep 2021

@anonym
Ahoj. Snažím sa. Ja som mala MA v 11tt.srdiecko prestalo bit iba niekoľko hodín pred vyšetrením, keďže dieťatko pekne sedelo na daný deň 😔.. Bola to klasicka poradňa kde sa mala brat aj krv na vývojové chyby 😔
Mam lepšie a horšie chvíľky... Mam dní keď placem a dní keď sa smejem....
Dcérky mi veľmi pomáhajú. Bez nich by som to nezvládla.
A tak isto mi pomáha myšlienka, že o pár mesiacov môžem opat skúsiť a teda verím, že všetko bude už v poriadku.

andrea_prestastna
1. sep 2021

@zuzi0911 Presne, ja v 18tt porod mrtveho babatka, mala som ist na beznu poradnu a babatko bez pohybu, neda sa to vymazat z hlavy ale teraz som v 14tt velky stres ale rozdychavam to, bude ako ma byt
Drz sa

zuzi0911
1. sep 2021

@andrea_prestastna och moja 😔
Gratulujem a prajem bezproblémové tehotenstvo so zdravým drobčekom na konci v náručí ❤️🍀✊

andrea_prestastna
1. sep 2021

@zuzi0911 dufam ale uz som opatrna. Nikto to nevie iba muz a moja mama, necham si to pre seba tak dlho ako sa bude dat ale brucho mam riadne😂 moze sa stat hocico sice aj pri porode ale zivot ide stale dalej len treba byt stastny zato co mame a zit zivot DNES

andaria_
4. sep 2021

Ja 2.8 kyret, 17.8 som začala pociťovať ovuláciu a včera som dostala ms takže 32 dní od kyretu, cykly som mávala 31 dňové pred kyretom