icon

Mali ste dieťa ako 45-ročná?

2. sep 2025

Ak by ste teraz mali 44 rokov, muža čo má 48 rokov, ste obaja zabezpečení, máte zázemie, skúsili by ste dieťa? Prvé dieťa? Ja hovorím, že nie, že je to nezodpovedné. Okolie ma prehovára, že nech do toho idem. Ako by ste na to boli vy?

Strana
z7
anonym_c5f4cd
4. sep 2025
@anonym_08d5c9

@anonym_28a9d6 ale ty si lenivá, nie stará. Ako môže 44 ročná žena povedať, že nevládze, nechápem, veď si v najlepších rokoch. Daj si spraviť nejaké testy

@anonym_08d5c9 najlepsie roky su 25-35, v 44 uz ma kazdy vacsinou nejaky zdravotny problem, hlavne uz chces mat klud a dobry spanok, nie po nociach vstavat kvoli revu

petulda333
4. sep 2025
@lenkasarka

@petulda333 tak mat dieťa v 51 to je už fakt šialene.

@lenkasarka suhlasim

domkakvet
5. sep 2025
@anonym_c5f4cd

@domkakvet

my sme si davali pozor a otehotnela so ako nic v 42, cize mozu byt aj extra plodne zeny ako ja 😔

@anonym_c5f4cd ide tiez o to kolke dieta to je v poradi, ine je prve a ine druhe, tretie.

anonym_c5f4cd
5. sep 2025
@domkakvet

@anonym_c5f4cd ide tiez o to kolke dieta to je v poradi, ine je prve a ine druhe, tretie.

@domkakvet skor ako je zena plodna, tie ktore roky beru antikoncepciu umelo zabranuju ovulacii sa vacsinou cuduju, ze im to to nejde, samozrejme su aj vynimky, ked zena nebrala nic hormonalne a zivotneho partnera stretla neskoro

anonym_af35cb
5. sep 2025

Vsetky, co pisete, ze uz by sa vam nechcelo behat okolo dietata, ze ste radi, ze to mate odkrutene a pod... to dieta mate len ako povinnost, ze splnila som si a konecne si mozem uzivat? Z vasho pohladu som mala dieta neskoro (37r.) ale neviem no, mna to tesi, ze okolo nej mozem "behat" a uzivam si cas s nou. Az ma mrzi, ze tak rychlo rastie. Nemam pocit, ze mi nieco uteka, ci uz cestovanie, zabava alebo praca a necitim to tak, ze konecne nech z domu vypadne, aby som si mohla uzivat (a to ma aktualne obdobie vzdoru, uz sa tesim na pubertu 😂)

anonym_c5f4cd
5. sep 2025
@anonym_af35cb

Vsetky, co pisete, ze uz by sa vam nechcelo behat okolo dietata, ze ste radi, ze to mate odkrutene a pod... to dieta mate len ako povinnost, ze splnila som si a konecne si mozem uzivat? Z vasho pohladu som mala dieta neskoro (37r.) ale neviem no, mna to tesi, ze okolo nej mozem "behat" a uzivam si cas s nou. Az ma mrzi, ze tak rychlo rastie. Nemam pocit, ze mi nieco uteka, ci uz cestovanie, zabava alebo praca a necitim to tak, ze konecne nech z domu vypadne, aby som si mohla uzivat (a to ma aktualne obdobie vzdoru, uz sa tesim na pubertu 😂)

@anonym_af35cb

ja to napisem z mojho pohladu, rodicovsku som si uzila, syn je moje vsetko ja mam 40, on je dospely, ja vyzeram stale este k svetu a nemam uz ziadne starosti okolo deti, mne je tak dobre, ze samej sebe niekedy zavidim ako sa hovori a ked si predstavim, ze by som teraz mala novorodenca uplne ma prepadne uzkost, proste tu starostlivost uz mam za sebou aj to "čaro" teraz je rad na mne a tak je to fajn

diaamax
6. sep 2025
@anonym_c5f4cd

@anonym_af35cb

ja to napisem z mojho pohladu, rodicovsku som si uzila, syn je moje vsetko ja mam 40, on je dospely, ja vyzeram stale este k svetu a nemam uz ziadne starosti okolo deti, mne je tak dobre, ze samej sebe niekedy zavidim ako sa hovori a ked si predstavim, ze by som teraz mala novorodenca uplne ma prepadne uzkost, proste tu starostlivost uz mam za sebou aj to "čaro" teraz je rad na mne a tak je to fajn

@anonym_c5f4cd uplne suhlasim. Akoby som to pisala ja.

anonym_d075f0
6. sep 2025
@anonym_c5f4cd

@anonym_af35cb

@anonym_c5f4cd to je fajn. Otázka je, či by si bola v 40tke taká spokojná a závidela si aj keby si to “tvoje všetko” nemala … To sú totiž dve tak rozdielne situácie v porovnaní s autorkou ..

anonym_c5f4cd
6. sep 2025
@anonym_d075f0

@anonym_c5f4cd to je fajn. Otázka je, či by si bola v 40tke taká spokojná a závidela si aj keby si to “tvoje všetko” nemala … To sú totiž dve tak rozdielne situácie v porovnaní s autorkou ..

@anonym_d075f0 dáma sa pytala na ine, ze sme tu zeny, ktoré sme radi, ze to mame odkrutene, na to som odpovedala, ze samozrejme 🥳 to bola otazka, ktora sa netykala autorky, tam by som mozno reagovala inak, len podmienka by urcite bola, ze by som nemala ani jedno dieta, inak nemyslitelne v 45 uvazovat o dietati

darina90
Autor odpoveď zmazal
anonym_d35ce3
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z7