Mali ste kvôli Covid očkovaniu problém otehotnieť?
Mali ste kvôli očkovaniu na covid problém otehotnieť?
@mikadooo a tu studiu z roku 2021 si citala, lebo ta je najnovsia, v nej sa pise, ze deti, ktore boli vystavene ucinkam paracetamolu pocas tehotenstva maju o 19-21% vyssie riziko ako deti, ktore neboli. Results indicated that children prenatally exposed to acetaminophen were 19% and 21% more likely to subsequently have borderline or clinical ASC (OR = 1.19, 95% CI 1.07–1.33) and ADHD symptoms (OR = 1.21, 95% CI 1.07–1.36) compared to non-exposed children. No 20%tne riziko je podla man dost na to, aby matka siahla po inom lieku, napr ibuprofen...
a to sa bavime o paralene, ktore bol desatrocia bezpecny a vobec sa neda zorvnat s vakcinou, ktora je na trhu kratucko a teda zhodnotit bezpecnost vakciny za taky kratucky cas sa neda..
a na slovensku nic o tom sa nepise, pan boh vie o com vsetkom sa na sk nepise
Ja osobne poznam dievca, tehotna bola, kvoli robote sa dala zaockovat prvou...potratila. a tak isto to bolo aj po druhej davke...ci isla aj na booster to neviem.
Nevedia vobec ake nasledky vakcina bude mat, neni su ziadne dlhorocne testy robene....takze bohvie co a ako to bude s ockovanymi alebo nenarodenymi detmi.
Nie
@mikadooo skor pouzit zdravy rozum a zhodnotit sama rizika, lebo dnesni doktori odporucaju normalne aj tehotnym covid vakcinu, ze je to bezpecne pre nich, cest vynimkam. TIez zovseobecnuju a vakciny davaju tehotnym ako prevenciu, nie ako liek. Kazdy nech si robi co chce na zaklade vlastneho uvazovania.
@kluska nestotožňujem sa s tvojim názorom. Našla som si lekára, ktorému dôverujem. Na nohe mám výstupok, o ktorom mi môj zdravý rozum povedal, že to je nádor. Doktor mi povedal, že to nie je nič výnimočné, je to len tukový vankúšik a nič sa mi nestane. Na prsníku som si nenahmatala nič podozrivé, čiže môj zdravý rozum mi povedal, že moje prsníky sú zdravé. Doktorka na uzv mala iný názor. Atď. Môžeme pokračovať do bludu. Akákoľvek choroba v tehotenstve je riziko a treba ju určite konzultovať s doktorom. Vakcínam dôverujem, tým "novým" až tak nie, ale môj rozum mi povedal, že keď mi tri vakcíny neublížili, neublíži mi ani štvrtá. Môj zdravý rozum mi nehovorí, že čo keď o 20 rokov mi odpadne noha, lebo som sa dala kedysi očkovať na covid? Tak asi toľko k môjmu zdravému rozumu. Verím, že tvoj zdravý rozum všetko vyhodnotí správne.
@mikadooo vec nazoru, doktor dostava peniaze za to, ze predpisuje lieky nie za to, ze vylieci pacienta. Zdravi ludia nie su pre neho prinosom, takisto ani pre farmaceuticke firmy. Vakciny sa vyrabaju tak, aby trebalo druhu, tretiu, stvrtu a dalsiu davku, terajsia medicina nelieci, len zmiernuje alebo odstranuje priznaky a clovek je stale na liekoch, lebo nelieci pricinu. Doktor je tiez len clovek a tiez ma len svoje nazory a tiez neni zodpovedny ked sa ti nieco alebo tvojmu dietatu stane po vakcine. Aj doktori sa mozu mylit a castokrat ani nevedia pomoct a len sa domyslaju. A robia chyby, vid priklad minulost.
@kluska ach bože 🤦. Ok končím túto diskusiu. Vidím, že máš skvelých doktorov, keď sú tam len na to, aby ti predpísali lieky. Moji doktori sa na rozdiel od teba so mnou aj rozprávajú (alebo ja s nimi), veľa vecí mi odobrili (áno, aj rôzne babské recepty, z nejakého divného dôvodu, neviem, asi mám nejakých chariťákov za doktorov), alebo poradili a nie len predpísali lieky. A to že vakcíny sa vyrábajú na to, aby sa mohli vyrábať ďalšie, no tak prečo nás teda neočkujú povinne každý rok aspoň proti tej posratej chrípke??? Myslím, že proti tvojim odborným argumentom som stratila ďalšiu silu do debaty. Doktor je SMRRRRRŤ! Treba sa liečiť vlastným rozumom! Omg, prajem ti pevné zdravie, mne doktori za môjho života už 2x zachránili život, bez súčasnej medicíny by som bola už mŕtva. A že robia chyby? Preboha, kto nerobí??? Ukáž mi jedného jediného človeka na zemeguli, ktorý nespravil chybu! Či doktor je Boh, on pozrie na teba a hneď má vedieť, kde je problém a samozrejme ideálne expresne, najneskôr do 7 dní vyliečiť? Ach jaj, lieč sa teda vlastným rozumom.
a nikde som nepisala, ze sa mas liecit vlastnym rozumom, ale ze sa mas riadit vlastnym rozumom, to je uplne nieco ine