Mám 24 - 25 dňové cykly. Môžem otehotnieť na 6 - 8 deň cyklu?
ovuláciu budem mať asi 13.3.2013.
pozri stranku www.primar.sk,tam su ovulacne kalendare.ja am cyklus 23-25 dnovy a polodne dni zacinaju okolo 6-7 dna cyklu
lahsiu otazku nemas? 🙂 no mozes otehotniet....a nemusis...podla toho ako sa zadari 🙂 kazdopadne ti drzim palce 🙂
@anjelikdianka ja mam take iste cykly...ovulaciu mavam na 10-12. den.....a vtedy cca. na 11-12 den som otehotnela.... moyes otehotniet, len spermie musia byt kvalitne a vydrzat do ovulacie`|...ak aj vydrzia, ani to ti vsak tehotenstvo nezaruci 😉
Dakujem Vám dievčatá za odpovede!!!! 🙂
ale pri kratkych cykloch nemusi byt ovulacia alebo moze byt druha faza prilis kratka na uhniezdenie oplodneneho vajicka..skus si ist dat potvrdit ovulaciu ku doktorovi 😉 mne pri kratkych cykloch vacsinou vznikali cysty a musela som na vyvolavacku
Dneska som na 9.deň cyklu a bolí ma podbruško a mala som aj hnedý výtok.Môžem mat dneska ovuláciu?Alebo čo to môže byť?
Ja mam tiež 24 dňový ciklus ovulku mam neaky 7 až8 deň ciklu snažíme sa už 4 mesiac a stále nič☹(

@anjelikdianka pokial mas cykly 24-25 dni, tak ovulaciu mavas najpravdepodobnejsie okolo 10dc.
riad sa plodnym hlienom- je priesvitny a natahovaci, alebo vodovy