Mám celiakiu a PCO. Nedarí sa nám 6 rokov otehotnieť
ahojte , píšem vám ,ktoré ste dlho ,roky nevedeli otehotnieť a bola chyba vo vás teda zdravotná .. a na koniec sa vám podarilo a čo vám pomohlo ? Áno viem psychika .. s manželom sa nám nedarí 6 rokov ... zo začiatku teda pred tými 6 rokmi sa nám podarilo na "prvý šup " , ale začala som v 5tt krvácať a potratila som od vtedy nič,pred dvoma rokmi sme absolvovali ivf dva oplodnené embrya ,vložili mi jedno ,poradilo sa no v 10tt zase krvácanie a koniec. Tak nasledovali vyšetrenia samozrejme sama od seba som chcela ,lekári ma neposlali nikde ,teda z car ,ktoré sme navštevovali ich odpoved bola , že v ďalšom cykle ,to môžeme skúsiť znovu .. absolvovali sme genetiku všetko ok , hematologiu všetko ok ,ale s odporúčaním pri ďalšom ivf fraxiparine.. imunologia -zistili mi celiakiu .. mám PCO ,nemám ovuláciu .. po roku sme teda išli na vklad ,mali sme ešte jedno embryo zamrazené to nevyšlo vôbec sa neuchytilo,aj keď som si pichala dva týždne pred vkladom fraxiparine .. pocula som o nejakej infúzie ,ktorá sa podáva po vklade ? počuli ste o tom ? Navštevovali sme crm BB a tak premýšľam ,ze možno budúci rok ,by som opäť chcela ivf,len neviem či ísť do BB .. uvažovala som martin ,ale máme to strašne ďaleko 280km... kvapky gynex som skúšala a aj materskú kasicku .. budem rada ,ak mi dáte nejaké rady .. Ďakujem pekne ❤️

Baby pozor na fytosoju aj máte problemy so stitnou zlazou, hlavne znizenu funkcnost.
Drzim vam palce 🙂