Mám si dať piercing do brucha, keď plánujeme bábo?
Mate niektora skusenosti ze hned potom ako ste si dali piercing ste boli v tom?Vdaka za kazde info
neviem kolko mas rokov ale podla mna sa to uz ani nenosi...ok mlade baby tiez som to ako 18 r mala.. 23 som rodila a vybrala som si ho a nic no vyberes a mam tam dierku o nieco vacsiu ako ked si nedas nausnice tiez vidno ze mas prepichnute usi.komplikacie som nemala
no sranda, ze nenosi.... ja mam 40 a piercing v pupku 😀 poznam vela zien co maju piercing a podaktore nielen v pupku ale aj na inych miestach a su v mojich rokoch 😀 moja kolegina ma 55 a tiez ma piercing v pupku 😉 .... moja neter nedavno rodila tak si ho dala dole v 4 tom mesiaci a teraz ho ma na spat... myslela som ze bude mat problem ze jej to zarastie ale pohoda... navliekla, prisrubovala a ozdoba je naspat...ja som si to davala ked som mala 18 tak uz to tam mam 22 rokov a nikdy som s tym ziadny problem nemala 🙂 my teraz planujeme ivf a nemyslim si ze piercing bude problem 😀 ale ak chces poradit tak si kup piercing so zliatiny chirgickej ocele a titanu a po prepichnuti si to cisti obycajnou alpou a uvidis ze ti to hnisat nebude 😉 ja si uz nepamatam ako dlho som si to cistila s tou alpou ale zda sa mi ze zhruba mesiac.... teraz si to necistim nicim ani si neuvedomujem ze to tam mam 🙂 jednoducho ked sa sprchujem, namydlim a oplachnem 😀 a to ze sa to nenosi je hlupost.... piercingy sa nosia teraz ovela viac ako pred 20timi rokmi 😀 ja premyslam dat si zboku na nos 😉
ahoj piersing nemá nič spoločné s počatím alebo tehotenstvom, žiadne problémy, nemusíš sa báť 😉 a teraz su aj pekné babatkovské piersingy pre tehotné. ja ho mám tiež - mne ho urobil mm, ale mám ho troška nakrivo 😀 takže ja len odporúčam daj si ho urobiť profíkovi 😉 viem viem bolo to z mojej strany pochabé a nezodpovedné atd... ked sme dakedy ako dve deti. ale nastastie som nemala ani zapal ani nič uplne v pohode.
Ja som si dala piercing do pupku ked som mala asi 24 rokov a bola som na materskej s dcerkou.. hojenie uplne bez problemov.. v zime si davam len obycajny aby mi dierka nezarastla a na leto si vymenim nejaky pekny ozdobný.. ak sa ti to paci, kludne si daj spravit 🙂

vo vseobecnosti s piercingom na tomto mieste moze prist vela neprijemnosti, aj pri tej najlepsej starostlivosti, ak ti to telo neprijme alebo pridu nejake komplikacie, zle aplikovanie atd... pridu rozne zapaly a opletacky s tym, doba hojenia je rozna, niekomu sa to hoji skoro inemu dlhodobo, preto ja by som sa tym na tvojom mieste ak chcem otehotiet v najblizsiej dobe nezaoberala...pre mna ak chcem dieta, nejaka estetika ale takato tuzba ide bokom....