icon

Mám teraz ovuláciu?

8. feb 2022

Ženy moja otázka je blbá ale keď ste tu niektoré fakt skúsene a znale tak sa musím spýtať tu . Chceme ďalšie bábätko . Včera a predvcera ťahavý mliečny výtok , dnes bolesť v podbrušku a ťahavý úplne priesvitny výtok. Mám dnes ovulaciu ? Mohlo by to dnes vyjsť ? Sex sme mali pred 3 dňami naposledy . Už niekoľko mesiacov sa mi nedarí otehotnieť 😕 žiadne ovulacne testy slm si nerobila

nika12323
•
8. feb 2022

Áno ak ho máš natahovaci ako vaječny bielok tak máš ovu

autor
•
8. feb 2022

@nika12323 je ako naťahovacia guma priesvitná a celkom veľké množstvo . Ďakujem za tvoju odpoved , snáď nám to konečne vyjde

dadulamamula
•
8. feb 2022

A ovulacny test si neskúšala? Ja mam vždy výtok rovnaký, biely ale nič sa mi nikdy netahalo, takže ťažko z toho hodnotiť... Skôr ta bolesť pod ruská môže signalizovať ovulku, podľa toho som to vedela teda viem každý mesiac A mam dve deti

autor
•
8. feb 2022

@dadulamamula neskusala. Keď ani tento mesiac nevyjde bábätko tak skusim test. Mám nepravidelnú menštruáciu nakoľko stále celkom často dojčím dcérku ešte

janetinka27
•
8. feb 2022

robim si hlienovu metodu kazdy mesiac a tahavy hlien mam kludne cely tyzden pred ovu, aj dlhsie, striedaju sa dni, kedy je mliecny a kedy priehladny, ale podla krvnych testov estradiol stale este len rastie. takze odpovedat ti je tazke, treba sledovat dlhsi cas, kazda zena je ina

dadulamamula
•
8. feb 2022

Aj ja som mala nepravidelnú, pri prvom som otehotnela na konci cyklu,a pri druhom hneď po skončení ms..

nika12323
•
8. feb 2022

Ja som tiež mávala každý mesiac nepravidelný cyklus .. raz 28 dni raz 30 raz 38 .. proste kadejaký.. a keď sme sa rozhodli mat prvé bábätko , nemohla som otehotnieť asi pól roka ale to som si nesledovala ani plodný hlien ani nič .. teraz sme chceli druhé bábätko a otehotnela som hneď na prvý šup, sledovala som si ovulacny hlien aj bolesti v podbrušku take pichanie som vždy mala tak som vedela že je ovulka a hlien tak isto musí byt ako vaječny bielok aby cez neho prešli spermie 😊 drzim palce 🙂) !

autor
•
26. feb 2022

Baby tak vyšlo to , som tehotná 🙂

eva119
•
15. aug 2022

Chcem sa spytat ked je hlien natahovaci a hnedy?