icon

Mám tri pozitívne testy a preháňa ma

martinka1441
29. jan 2018

Dobry vecer vam dievcata. Chcem sa vas spytat ci mate skusenost, s tym co sa deje teraz mne. Mala som 3 testy pozitivne, druha ciarocka bola ako duch. Dostala som vsak menzes, ale je mi horsie ako inokedy, citim sa nechutne, ako vzdy pocas svojich dni ako kazda z nas ale teraz som taka malatna a stale unavena. Spim viac nez by trebalo. Hlavny dovod je ze ma stale prehana, zjem a par minut po tom idem hned na toaletu. Co mi poradite vy? Dakujem vam slecny.

sticker
deti95060810
29. jan 2018

po menzese si skús spraviť test...ja som mala akože menz. - ale taký iný, a bola som tehotná...

veronikaniak
29. jan 2018

Pri synovi som mala 3 mes menštruáciu a zistila som to tak že mi bolo velmy zle

laura1989
29. jan 2018

@martinka1441 mas normálny menzes alebo len špiníš ?
Ja som mala tiež pozitívny test a tak prišla mrcha 😔 to sa stáva často keď sa to neudrží 😔
Skús po mrche urobiť opäť testik držím palce 🍀🤞

aduska121
29. jan 2018

@martinka1441 skusenost nie ale radim ti doktora cim skor prehana ta si malatna unavena ubolena a aj ta MS chod nech ta vysetria

alobalka
29. jan 2018

@martinka1441
1. môže to byť tehotenstvo, v čase ocakavanej ms môže byť spinenie alebo slabšie krvácanie (často pri nedostatku progesteronu býva spinenie)
2. môže ísť o skorý potrat
3. mimomaternicove tehotenstvo- býva bolesť a predtým spinenie/ krvácanie
4.hematom- ak je krvácanie silné, aj so zrazeninami, silnejšie ako obvyklá ms
Pozor na únavu z krvných strát, šla by som k dr., vie spraviť sono, zistiť výšku sliznice. ..aj keď babo ešte vidieť nebude. Ale môže vziať krv na teho hormón a odsledovat jeho hodnoty. Potom sa ukáže viac.

martinka1441
autor
29. jan 2018

Dakujem vam. Teraz v sobotu ideme na slovensko. Takze pondelok rano bezim k lekarovi. Pokial by bolo tehotenstvo urcite by sme sa tesili

sticker
martinka1441
autor
29. jan 2018

@laura1989 Lauri je to skor cista bleda krv ale bolesti som mala riadne a to aj na 5-ty den. Takze uvidime. Navstivim doktora a potom vam napisem 🙂

martinka1441
autor
29. jan 2018

@aduska121 pojdem. Dakujem :(

laura1989
30. jan 2018

@martinka1441 držím ti palce 🤞❤️🍀

gabci_gabca
30. jan 2018

Možno si bola tehotná ale neudržalo so :/ Skús si spraviť test keď ms skončí

panipanka
30. jan 2018

isto si sprav test, ked sa menzes skonci

martinka1441
autor
31. jan 2018

@gabci_gabca to mi ani nehovor. Uz jeden potrat sa sebou mam
Snad bude vsetko oki.pondelok idem doktorke baby.

gabci_gabca
7. feb 2018

@martinka1441 No ako si dopadla?

ejanjelik
7. feb 2018

.

martinka1441
autor
11. feb 2018

Ahojte dievcata
@gabci_gabca
@ejanjelik
takze tehotna nie som. doktorka mi vzala krv, a robila hormonalny profil. netusi preco prave mi 2 testy vysli pozitivne. Takze sklamanie prislo. Doktorka predpisala duphaston, od prveho dna mrchy 17ty den brat 1 tyzden, vraj to ma vela hormonov kedy je viac plodnych dni a vacsiou sancou otehotniet. Moja matka brala duphaston, pred udrzanie plodu takze mozem potvrdit ze pomohli. uvidime ja si teraz dam chvilu prestavku . vraciame sa do anglicka, a v aprili mame znovu rodinny oslavu, takze znovu priletime na slovensko, a uz ked budem viac v klude a v pokoji a nebudem musiet cestovat tak to skusime. zatial nechcem teraz rychlo a nasilu robit, smutne je ze nevyslo, ale nic sa nestalo, chory sme neni a nemame problemy ziadne co sa tyka zdravia. Takze budeme skusat. A vy sa ako mate dievcata? dakujem ze ste na mna mysleli

martinka1441
autor
11. feb 2018

Dufam ze moj najblizsi prispevok bude ze sa s vami podelim uz o naozajstne tehulkovanie <3

sticker
martinka1441
autor
11. feb 2018

@laura1989 to ma mrzi Lauri, dufam ze bude vsetko v poriadku a vydari sa vam malinke <3 prajem to kazdej zene <3