Máme sa už snažiť?
Ahojte snazime sa o babatko uz polroka za sebou mam biochemicke (predosli cyklus) avsak o 3 tyzdne mam ist na magneticku momentalne mi konci menzes.. neviem ci da mame snazit dalej kvoli tej magnetickej... tie ktore da dnazia urcite ma pochopia v tom ze nechceme premrhat ani jeden den .. neviem ci by to malo nejaky vplyv... na magneticku mam ist s nohou pretoze ju mam opuchnutu a neviem poriadne chodit a taha sa to somnou uz velmi dlho lekari zial nevedia preco preto ta magneticka a som taka smutna z toho pretoze uz by sme velmi chceli babatko a ja sa tu trapim s nohou neviem co mam robit uz som zufala zo vsetkych smerov 😢😢😢😢
Nebud smutna, magneticka by sice nemala byt taka nebezpecna ako rtg a ct ale urcite sa to neodporuca. A podla mna si daj do poriadku najskor tu nozku nech mas cisty stit a netrapi ta nahodou potom este aj to 😐🙂
Ja viem, že to je ťažké keď sa nedarí, ale ako budeš zvládať tehotenstvo s takou boľavou nohou, keď ani tabletky od bolesti veľmi nebudeš môcť. Najskôr porieš nohu, poľaví psychika a možno sa skôr aj zadarí. Držím palce.
Podľa mna si pozri kedy budeš mat ovulaciu, v ten deň sa posnažte a za tým chod na magnetickú 🙂 keď sa nepodarí nebudeš si to vyčítať a keď sa podarí, babo bude este úplne maličké, takze by sa mu nemalo nič stať 🙂
@bambulienka25 @diaalex dakujem baby za vase odpovede

Je to pravda, že ak by si otehotnela, tak magnetická by sa robiť nemala. Sestra takto tiež nevedela, či sa im podarila a do poslednej chvíle čakala, či menzes dostane alebo nie. Keď ho nedostala tak išla ale ona mala šťastie, že vtedy mali veľa voľných termínov, čo zvykom nebýva.