Máme tu nejaké snažilky , ktoré tento mesiac ešte čakajú?
Máme tu nejaké snažilky , ktoré tento mesiac ešte čakajú? 😊 Ja som dnes 9dpo
Aj ja som čakateľka 🙂 zatual iba 4dpo. Ovu test som mala pozitivny v sobotu
✋ 11dpo 🫣🤯🤯
4dpo☺️
Kedy plánujete testovať baby?
Ja sa snažím vydržať do MS ale neviem , či to dám🙈
8dpo ale teda snažilka nie som, keďže bábo len cez IVF, ale skúšame, či sa náhodou zázraky nedejú.
Vieš čo ja som si povedala, že testovať budem už až keď bude meškať MS aspoň jeden deň, max v deň očakávanej MS. Hlavne v minulosti, keď som si spravila test ešte pred, vždy som to potom ľutovala - keď bol negativny, aj tak som stále dúfala, že sa čiarka ešte objaví a utešovala som sa, že bolo moc skoro. A keby bol pozitívny a MS nakoniec prišla, bolo by sklamanie ešte väčšie.
Ale áno, je to veľmi ťažké 🫣 celkovo mam pocit že zdravý rozum ide u mňa bokom, keď sa jedná o tieto veci 😀 tá túžba je naozaj sila
Mne uz meska par dni ale som sa zatala a som si povedala ze si test spravim az bud.tyzden😆
ja pockam ci mi pride menzes.ak ano tak nic,ak nie tak test.vzdy mam na 26.den
Ja som 7 🙂
Ja som si povedala, že ani si test nekúpim ale dnes manžel kúpil i za mňa😂 Takto sa ťažko netestuje
Ja mam 18 DC
A po pravde neviem koľko dpo som 🤨 ale veľmi dúfam .... ms som mala 25-27.4 ďalšia 25-27.5
Ovu hlien som mala 5.5. Tak neviem či čakať alebo kedy sa testovať
Ja som 17 dc a testujem ovulaciu, ale zatiaľ nič 🤷🏻♀️
@ellisa12 Ja som mala ovu hlien na 14. deň cyklu a ovulaciu až na 18. deň cyklu
@petiiiiiiiiik to si už rob test 🤷🏼♀️ Ja som 10 mala už silne čiarky
9dc
12dpo 2dni pred MS🙏
@petiiiiiiiiik uplne mi pises z duse presne tak to mam aj ja
Pripajam sa aj ja včera som mala krče a bolesť vaječníkov, dufam že bola ovu 😊.
Držim palce všetkym!,,,.😙
@alina765 držím ti palce 🙂 mimochodom ak sa naozaj volas Alina tak máš najkrajšie meno 😍
@kvetinkaaknitevk Áno volam sa Alina dakujem ❤💞💚
Ako si dopadla? Testovala si ci drzis?

Ahoj, ja som aktuálne len 5dpo😇a čakám skôr na to, či sa šmyklo, lebo sa mi posunula ovu z 15dc na 11dc.. a styk bol 8dc v noci pričom za pár hodín bol aj viditeľný hlien...