icon

Mamičky z missediek

cucuska
15. okt 2008

Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀

lolka
6. jan 2009

zuzi, mozno mi v tehu aj zachuti 😀

zuzkaprofant
6. jan 2009

no co vies mne v tehu zachutili rybicky 😀 😀

lolka
6. jan 2009

no, nevylucujem to, ale myslim,ze to nebudem ani skusat 😀

ked sme boli dnes v lekarni, nas hafan zozral vsetky kolaciky z konferencneho stola ...medovniky, linecke kolieska.....bolo toho celkom dost 😀 co uz, urobila si vianocnu hostinu 😀 😀 😀

lolka
6. jan 2009

petru, mala je zlata, ako spokojne odfukuje po papani 🙂

cucuska
autor
6. jan 2009

ahoojte babule

zuzkaprofant
6. jan 2009

lolka a nie je mu zle? CHudacik daj mu kamilkovy cajik nech ho neboli brusko

stankatt
6. jan 2009

Ajojte, ste tu? 😉

stankatt
7. jan 2009

zasa nikto?
😒

zuzkaprofant
7. jan 2009

cafte ako sa mate

trpezliva
7. jan 2009

ahojte. my dobreeee..zajtra ideme na tu dovolenku, tak sa neviem dockat.
zuzi, kukala som fotky, ake veeeelke brusko. a pekne mena vyberate, hlavne to posledne 😀

zuzkaprofant
7. jan 2009

no po mojejj mamke kristinka ak toto myslis 😀 😀 no ja ho mam este vacsie ono dako kazdy den rastie a rastie 😀 😀

stankatt
7. jan 2009

Kikus sa mas 🙂 🙂 Si to uzite.
Zuzi pekne brusko rastie 🙂

bershka
7. jan 2009

ahojte krasotiny. akooo?

ja som už 2. mesiac nakapatá. furt nádcha. ide ma poraziť

bershka
7. jan 2009

stankatt. booože malinká je aká zlatá. už je z nej riadna baba 😉

zuzkaprofant
7. jan 2009

ahoj stanka mala je uz jaka velka 😉

berska mas uz vsetko pripravene pridaj foto bruska

stankatt
7. jan 2009

je babenka velikaaaa a upistana. Ale neva, vyrastie z toho. Teraz spinka, som zvedava kolko jej to vydrzi 😉

bershka
7. jan 2009

zuzi, musím povedať drahému, lebo ja to neviem 😅 . teda pridať viem, ale cez tie káble jeho... no strach. včera skladal o dušu postieľku a skriňu. ešte ho čaká komoda

zuzkaprofant
7. jan 2009

mi mame tiez postielku ale je v pivnici zatial a prebalovaci pultik sa mi robi ja mam to tak postarane ja len poviem co chcem a ono sa to robi samo 😀

bershka
7. jan 2009

stanka: no bude to nejaká operná diva

stankatt
7. jan 2009

😀 😀 s hudobnym sluchom po mne? 😀 😀 😀 😀 😀

bershka
7. jan 2009

zuzi, jaaaj, no ty si riadna herečka. to máš super. my sme kúpili skriňu a komodu s prebaľ. pultom v kike. strašne zlatú s kvetinkami, veď pridáme foto. inak nepozerávaš na RTL každý deň chodí relácia My baby. rodia tam a je tam ešte aj žena pred pôrodom...

bershka
7. jan 2009

stanka: nooo možno motyka vystrelí. u nás sú všetci zase hudobne nadaní a ja vôbec. ja som absolútne mimo...

zuzkaprofant
7. jan 2009

😀 jasne kukam potom hystercim a tu sa stazujem ako porodim 😀 😀 mam uz zakazane to pozerat inac aj ja tak budem rodit 😀 😀 inac uz ma ten strach presiel 😀 😀 martin ma ukludnil ze bude stale pri mne tak sa nebojim

stankatt
7. jan 2009

bersh, to by musela byt motyka- delo 😀 😀 . Ked som bola na zakladke, z nejakeho neznameho dovodu so sa prihlasila do spevackeho kruzku. 😀 😀 😀 Hned ma aj poslali prec, aj medzi asi 20 detmi som vynikala 😀 😀 😀 Odvtedy radsej ani v sprche 😀

bershka
7. jan 2009

zuzka: on ten stres zas príde. hihi, ja to mám tak na striedačku. keď to pozerám, tak som kľudná, lebo veľa žien je tam ok, ale dnes tam jedna " řvala " jak besná, tak som to radšej prepla.
ideš aj na 3D? inak predpokladám, že ty budeš asi v nemecku rodiť, čo? tak to by som sa nebála....

stankatt
7. jan 2009

babenky idem zohriat mm obedik, pridem vecer 😉

bershka
7. jan 2009

stanka: mňa tak poslali z klavíra preč... 😀

bershka
7. jan 2009

zuzi: inak dnes konečne si idem začať triediť vecičky a prádlo pre malú a pomaly začnem prať a žehliť

bershka
7. jan 2009

ale najprv sa idem vyvracať.... 😨 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

zuzkaprofant
7. jan 2009

idem na 3d neviem ci mi urobi teraz o 2tt alebo nesko uvidime ake bude velke babo aby bolo vsetko vidiet a jasne rodit budem tu ked pojdem cisarskym tak u mojho dokyho on ma odrodi a ked normalne tak hebame ako v telke taka zena rodi
no uvidime ze co som sa pytala oni ta napychaju nedaju ta velmi trpiet a revat tu mozem aj o dusu ze tu tak nekricia dovolia vsetko a ani klistir nedavaju neholia ak nechces tu je na dohode vsetko aj izbu si mozes vybrat a vsetko zadara akurat platim u gynekolaga za vysetrenia na cukorvku, streptokoka a ultrazvuky ale to je nic keby osm si mala platit 20tis na sk za pood tak neviem neviem

beska to preco mna neposlali ja som chodila ku maminim kamoskam 😀 😀