Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
koho?ja nemam album 🙄
len necháoem prečo si dalaa album preč, bola krásna
videl to tu hocikto
aha ,ale proste čo sm videla naposledy, no krásna je 😉 máś šťastie že ju máš 😀
to ano,je to moje vsetko 🙂
viem si to predstaviť 🙂
idem k nej hajat mam dost
bru nocku 😉
pa a brúuuu
cafte babule 😉
baby, v ktorom tt je najlepsie sa objednat na ten 3D ultrazvuk ? aby uz bolo babetko dobre viediet a aj co ma medzi nozkami 😉
kika, ty si spominala, ze si bola u dobreho dokiho, ktory podrobne pozrel na mimi, dr.Holan ? ci tak nejako....das mi na neho kontakt pls. dakujem 😵
bershik, juuj to je blbe, ze je taky zriarlivy 😖 ja sice tiez neviem ako bude reagovat nasa Lola, ale dufam, ze ked je fenka, tak to skor "pochopi", aj ked samych ich asi velmi nebudem nechavat 😅 sice jej verim na 99% ze by nic nespravila, ale co ked jej hrabne ?? 😕
loli,chodi sa aj tusim v 14 alebo v 16tt a potom okolo 24tt.skus zavolat do gynfivu ,tam robia tieto dva spolu za 63eur
aka si poistovna loli??holan je dost drahy 😒
my ideme o mesiac do gynfivu k mojmu znamemu
no veru, s tymi nasimi havkacmi je to take blbe,su to nase cecky a ked pride babatko,su troska odstrcene
lius, mam spolocnu zdrav. poistovnu, ta myslim preplaca nieco u toho Holana 😕 uz si nepamatam co to stalo - co pisala kika. chcem aby mimi fakt dobre a dôsledne pozreli, lebo v centre po UO odporucaju amniozentezu (ked je oplodnenie pomocou ICSI) a na to teda nechcem ist 😒
skus si dat do vyhladavaca holana a dopracujes sa k cenniku
kika tam bola aj na morfologickom tusim a to sa robi neskor,mne ho bude robit az v pondelok
tak bud holan alebo cunderlik,obidvaja su dobri odbornici a ja som chcela ist k cundrovi keby mi vysli vysledky zle
ok dakujem, pozrem neskor, idem makat 😒 booooze tak sa mi nechce, najradsej by som doma spala 😔
aj ja som nejaka unavena
lolka najlepsie 3D je od 20-24tt
my sme boli v 19tt a este bolo skoro,ale uz bolo vidiet co ma medzi nozkami,lebo prave cikala 😀
my sme boli v HC a tam je to super,venoval sa nam 1hod,vsetko pekne popozeral,dala sa nahrat aj hudba aku sme chceli na DVD a paltili sme 1000Sk 😉
tu sme boli,keby ste chceli kontakt
http://www.4dultrazvuk.sk/contact
😵
kika tieto ti pasuju do kocika
http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema...
alebo tento
http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema...
uz si pisala tej babe?
lolkaaa....jednoznacne chod k Holanovi. mas to blizucko a myslim ze teraz by ta to stalo okolo 10 eur. kamoska bola unho v 13tt, vsetko podrobne pokukal, pomeral...aj muzik bude mat zazitok. ked mas spolocnu poist., tak ani nerozmyslaj o inom 😉 . ja si tretie tehu dam zmenit poistovnu a usetrim kopeeec penazi.
kontakt najdes na www.medifera.sk, je to v auparku, len tam zavolaj uz teraz, predpokladam ze maju stale plne. 🙂
petru, dik, idem prestudovat linky. tej babe som nepisala, ja skor objednam tuto z obchodu, aj kvoli zaruke.
boi sme dnes v zooooo....je tam super!!! nabuduce nepojdete s nami, smejko, emily, adka..atd.?
petru, tie som kukala, ale nemaju ich na sklade ani v akcii..len tych pat farieb maju..tak z tych si musim vybrat. ale dik.
kika, dakujem a za nejake 2 tt tam zavolam a objednam sa uz dopredu.
ja som tiez tipovala tie farebne kombinacie, co dala petru, ale ked nemaju 😖
do ZOO by som tiez s vami, ale zatial mam zoo v robote 😅
kika ahojko radi, ale teraz neviem...zajtra ideme ku kamaratke, a v piatok idem do poradne a v pondelok odprevadzam detvaky do tabora..sa tesim, budem mat len jedno dieta 😉
ahojte, aj u vás je tak teplo?? 😅
cucus, vcera tu bola brutalna burka ale dnes uz vyzera teplo. misko spi tak pojdeme potom von.
kika ty si nejaka opacna 😀 kocik kupis v zahranici,kt sa najviac reklamuje a fusak kupis tu,kvoli reklamacii 😀
este som nevidela nikoho reklamovat fusak 😀
tak potom tu 107 z akcie
alebo pozri aj ine linky,ci niekde nemaju akcie
a co tu ta farba limetka?
http://www.maderna.sk/emitex/zavinovacky-fusaky...
kika a co tieto?
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
kika vsak ti mozem pozicat mam taky pre male babatko, Misko ho dostal na narodky a ja ho v tom case nebudem potrebovat..je velmi teplucky, ze nemusis don dieta velmi obliekat...a mam vselijake..skusim ti to pofotit a dat na net...zbytocne budes kupovat....teda ak chces. 😉
mam v albume pozri si, ja som ho vyuzila malo, lebo Misko bol dost velky ale je dobry, teply, a da sa dat do autosedacky..je to pre take mini babatko 😉 my sme ho v tom krstili, dostal to od krstnych...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pozerala som si labum. mala je krásna, boze ako to letí aká je už veľká