Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
berska a teraz spi? neviem ako chytit jej moc, Mon bola mensia ked som mala dat vzorku mocu a rano som ju rozbalila a cakala som a aj sa vycikala a podarilo sa mi to chytit do skumavky....tak dufam ze pri Lucke to zvladneme tiez...inak su tie zberne sacky...myslim ze v lekarni by sa mali dat kupit...
a kramy...dostala som na narodky...prve na Miskove narodky a druhe teraz na moje..neznasam ich, tecie zo mna ako zo studne 😝
jaj emily. kramy ti zavidim. hihi, ale fakt. ja by som ich potrebovala.... nutne, max do stredy
no ja som jej tiez brala moc ked bola taka 4 mesacna, ale teraz neviem. len co ju polahnem, tak jaciiiii jak tur
coo?? tak skoro emily? ja nechcem kramy aspon rok 🙂 . Ty si dostala aj po ostatnych detoch tak skoro?
skusim tu lyzicku a potom do ocka - dik za tip 😉
kika, kocik je super, som spokojna a malej sa tiez pacilo. spinkala, len ked sme zastali, tak sa zacala mrvit. dnes mi bolo vonku uzasne - ved som bola skoro 2 tyzdne zavreta v nemocke a potom doma. len dufam, ze sa uz poco polepsi.
tecie mlieko....idem chytat 😀
loli, super, ze si v pohode, ja ked som si citala stranu 209.... tak zas mi bolo na prd 😒
Nenavidim kramy!!! jedine co bude dobre na tych dalsich je ze uz budu posledne tuto zimu.
bersh, jasne, aby aj kramy do vtedy prisli aj odisli!!!!!
a sarinke hovor ked bude na serbliku "sssssssssssssssssssss"...aj to pomaha na vycikanie 😉
veva, bud planujes otehu, alebo narazas, ze uz je jar tu 😀
postudenim jej este nozky
uz cca 20 min je to bez mrncania, tak asi paralen zabral. myslite, ze z mocu zistia vsetko?
bersh, hormony si s tebou robia co chcu a kazda to inak znasame....ale ved to preslo a bolo dobre nie ?
ja som zatial v pohode, urcite aj preto, ze je Viki dobra - spi, papa, place malo. ale uz sa desim dni ked budu koliky, choroba a pod. 😒
loli... neboj, vopred sa obrn. ja som sa na sople pripravovala 10 mesiacov a potom dosli. podstatne je, aby to nedostala do 3 mesiacov, lebo nedokaze este dychat ustockami
ale mne je uz ok, len ma desilo, ze si ju cez tie depky nedokazem uzivat
kika no tentoraz mi dorazili veelmi skoro 😒 po 4 mesiacoch, ale este je to nepravidelne..teraz druhe skoro po dvoch mesiacoch...tak som bola uz vnapati ze ci....
lolka co sa stresujes dopredu s chorobami? uzivaj si ze ste obe v pohode.. 😉
veva tiez sa veeelmi tesim na jar, uz nech je teplo..uz vidim ako v lete budem maluLUcku nahanat po ihrisku a o Misovi ani nebudem vediet kde bude, ten tam bude lietat jak eroplan...
emily,a aku ochranu pouzivate?/okrem deti v posteli/ 😀 😎 Ci nechavate to na nahodu?
aj jaaaaaaaa sa hrozne,hrozne tesim na jar!
bersh,dobru..drzim palce, a potom nam daj vediet,ci sa zadarilo.
kika nie nenechavame na nahodu, prirodzene metody, sledujem sa..momentalne hlien, + teplota..ale teplotu nestiham merat... 😅
berska dobru 😉
dobré ránko babulky... tak a máme doma 2j ročnú princeznú.... včera o 23.10 som si tak nostalgicky zaspomínala, aké to bolo pred dvoma rokmi v pôrodnici krásne..... 🙂
oslava dopadla super a myslím, že i tortičky sa mi podarili a malá bola strašne podarená. 🙂
ahojte, hlasim uspesny odchyt mocu, v noci to bolo relativne ok, len rano mala taky pisklavy kaslik
jeejjj magdi,uz mate 2 rociky??vsetko najlepsie prajem Natalke,nech ma stale ten krasny usmev na tvari 🙂
bersh,nech vam to co najskor prejde,chudatko ,tak sa trapit ☹ aj mna caka ten moc,dalo sa to chytit do toho sacku v pohode??

kikus, diky za povzbudenie, ale ze "dostanes kramy" to mi nenapises, ha? 😀
no sarinka sama este neustoji..... dam ju na serblik do kupelky a pustim veskeru vodu...