Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
dnes vecer mame navstevu, dojdu kamarati. tak idem na nakupo o chvilu a poobede robim chlebicky a jednohubky 🙂 . sa tesim uz.
joo a viete, co sa mi stava poslednu dobu? z nicoho nic ma napne. ani nic nevarim, ani nejem. trebars len lezim. alebo robim hocico ine a zrazu taky zvieravy pocit v krku a take nutkanie na grc. ale nic. alebo sa mi stava,ze zrazu sucho v ustach, alebo opacne - vela slin. aj vam sa take tak?
retkviucka je to normalne...divna chut v ustach, sucho, mokro, si teho 😉 libvm jjh g bgbgb gftgfb cvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
neviem..lebo ma pobolieva brucho a vobec, citim sa, ako keby na mna nieco liezlo..nie je mi vylozene zle, len som ako mechom udreta..tak obcas mam vykyv...inak sa tesim, hladkam brusko a kecam s drobcom...
Svetlus,ale to je pre tehu normalne. pekne sa tes vsetky tieto tazkosti ta ubezpecuju ze je vsetko ok.tes sa,ochkaj,driemkaj nechaj sa mojkat,taketo cosi uz nebude.
svetlus, zlepsim ti naladu.... 😉
vies co robi Sofi kym ti pisem???
namaca si servitku hygienicku do mojej kavy a cisti mi monitor...... cistotna je.... 😀 😀 😀
vevus, sak ja sa tesim..vytacaju ma maily z roboty..nedobry den je dnes..
svetlus, sofi je super 😀
svetlus, necitaj pracovne maily.... 😀 😝
nooo, deti su fajn...videla ze si ja cistim monitor, chcela aj ona pomoct...no mozem sa zato na nu hnevat???? 😀 😀
veva, uz sa chystala citit telku, musela som zasiahnut.... 😀 😀 😀
dala som jej kakao a caj, mam spomínaných 5 min.... 😀 😀
co robi Too?
Boli sme u nasich,prave sme na odchode. pauzicka skoncila. jaj ked mne sa uz nechce hrat.a este varit
habbi ...no zlaticka nase...moj Miso natieral kachlicky maslom.... 😅 a dnes som Lucku dala do krabice od hraciek, tam si sedela a hrala sa... 😉 ..no kazdy den nieco vyvedu, experti..
Natálka umývala dlážku gélom na pranie... a vraví.... Mamíííííííííííííííííííííííí oní to tu?????? 😀

ahoj Emi, veľa zdaru pri písaní... 🙂