Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
..a ze vraj je do troch rokov.. 😎
nebudem si to kika na sk objednavt tu to je aj tak najlacnejsie , sme sa dohosli s martinom ze pojdeme na taky th tu je raz za 2 mesiace velky trh kde sa len decke veci predavaju aj nove aj pouzite a za par korun tak vsetci tu chodia nakupovat veci a co som videla tak su to nove a velmi krasne dupacky vyjdu tak 2 eur a podobne ceny a pevazne vsetko su znackove veci takze aj ked 50krat vyperes stale to vyzera dobre ale ved uvidime
idem aj ja kuknut na tu stranku,este nemam vybrate ziadne lehatko
tie fotky s emilom na gauci ako sa vyskiera na chrbte su uzasne, tak spava aj ten moj 😀
kika, mozme ist buduci tyzden napr. v stredu do obeda.
petru, myslim, ze aj tvoj havkac si v pohode zvykne. 😉 fenky mozno javia vacsi zaujem o mimco, beru ho ako "svoje", strazia ho, lezia pri nom ... som zvedava ako to bude u nas 😅
moj neni fenka 😀
co hovorite na toto lehatko?:
ahojte 🙂
loli,idem ti napisat ip 😉
petru,choroba stale trva a Lindule sa nechce ist von v tejto zime??ani sa necudujem 😀
ved ani ja sa jej necudujem,len aby tam neostala do augusta,ked nema rada zimu 😀
pekne je petru 😉
caf lius
petru, to lehatko je krasne 😉 musis ju niecim vylakat von, aby tam neostala do jari 😀
lius, cakaaaaaam 😵
petru 😀 😀
chcem zelene,aby bolo aj pre druhe,ked bude chalan,ale krasne su vsetky farby 🙂 paci sa mi,ze sa da potah vyprat
ale cim ju mam vylakat? uz som jej hovorila,ze na nu caka krasny kocik co ju bude nosit miesto mna a je tam aj fusak teplucky,ze jej nebude zima a ona kasle na mna 😀
uz teraz si robi co chce
aj mne sa paci zelene aj mam aj do postielky veci zelenkave 😀 😀 uz so stihla troska upratat a mam dost 😀 😀 este musim ist do pivnice po zeleninu ale sa mi nechce 😖
davaj si pozor,nieze nosis tazke veci!
nie len 2 vody som si doniesla a zemiaciky do kosika ale uz mam dost
co ides varit zuzi??
ani ja neviem co mam jest
zatial sa len nalievam cajom s citronom a medom
lius ty si v robotke? uz ste boli na vianocnych trhoch?
u nas su az od 18.12. to velmi uz nestiham 😝
no neviem ci navarim 😀 ale chcela som fazulovu polievku a segedinku kapustu a kolac bublaninu ale ked uvarim apson polievoku budem rada , na dnes mam uz dost som upratovala a vkuse som sa zhynala tak ma krize uz bolia 😀 😀 takze hodka prestavka a potom sa uvidi ci nieco budem robit ci len neprichystam a svagrina ked pride nech to uvari
ano,v praci som 😲
neboli sme,chystame sa stale,ale moc sa mi nechce v tejto zime a prsanici 😒
ale dnes sa mam s babami stretnut v meste,naobliekala som sa,tak mozno tam na chvilku pojdeme
dneska budete prdkat o 106 😀 😀 fazula a kapusta,dobra kombinacia na perlickovy kupel 😀
ja mam tiez fazulovu a asi si nieco este objednam,ty tam mas aj svagrinu??
ty by si si mala dat petru 😀 😀 mozno by uz radsej Lindulin vyskocila 😀 😀 😀
segedin bude na zajtra je dobry ked den postoji 😀 😀 dnes pride aj s muzom budu tu do nedele asi
muza mas na sk??
tak budes mat aspon s kym pokecat konecne,nie?? 🙂
😀 😀 zeby som to skusila? chuda moje,to jej nespravim
uz som objednala to lehatko 😅 len dufam,ze nepride ked budem v nemocke
hadam ho nemusim z posty vyzdvihnut sama osobne,alebo ano? 😕
mozno ho daju aj rodicom 😉
ved ked im necham obciansky,tak by nemal byt problem dufam
petru, obavam sa, ze obciansky stacit nebude 😖 mali by mat vasi splnomocnenie...moja mama s tym nema dobre skusenosti. 😒 ale mozno budete mat stastie 😵
vy varite a ja idem piect medovnicky 🙂

zuzi, na stranke gorila.sk mali najlacnejsie to lehatko. tak potom si ho odtial objednaj. ja si ho necham urcite aj pre druhe mimi.