Manžel prestal užívať Fertiduo. Čo teraz?
Vyše rok sa snažíme a on si len tak prestane brať výživový doplnok Fertiduo. Už ho niekoľko dní neberie všimla som si to a keď som mu to povedala tak neodpovedá. Také mám na neho nervy že až. Vidí, že ma to trápi a sere na to. Bol u urológa na speriograme je ok ale odporučil mu toto brať. Teraz to niekde schoval a nemôžem to ani skontrolovať.
a nemate žiadne deti.
@alickapusinka to je tá,čo má minimálne 5-6detí
@alickapusinka to je tá,čo má minimálne 5-6detí
@rozculena o chvilu jej on zacne nieco davat, nech ma konecne pokoj
Zase ty? To snad nie...
Muž, nech sa s tebou rozvedie a ty smer psychiater a robota. To ťa potom chuť na ďalšie decko prejde. Či si myslíš, že celý život prežiješ doma na riti na rodičáku?
Ty vôbec nemyslíš na budúcnosť svojich už existujúcich detí. Ako ich uživíte, keď už teraz musíš chodiť pýtať jedlo k rodičom?
Cítiť sa ako plnohodnotná žena len vtedy, keď si tehotná, je nonsens.
Podla mna to nie je ona, tie doplnky su dost drahe...
@anonym_60ec7f Take pocatia chtive cez mrtvoly a za kazdu cenu sa potom cuduju, ked partner strati uplne chut na sex s nimi a venuje sa mu radsej s veselou milenkou, kde ide o potesenie a nie nutene prace podla kalendara. V horsom pripade sa zadari a nastane osem a pol mesacne odmietanie sexu, aby sa plodu nic nestalo, ved ucel splneny.
Zaver : muzi nemaju radi hysterky a manipulatorky.
@patrike Tak toto stalo u nás. Prvé bolo počaté v poriadku a ten sex som si ako chlap užíval. Počas tehotenstva žiaden sex, aby sa dieťaťu niečo nestalo. Po pôrode sme museli cakat 6 mesiacov, kým žene naskočila znovu menštruácia a do vtedy žiaden sex, veď načo, keď druhé nemôže byť. Potom ma uhanala 3x do týždňa len počas plodných dní, veď načo súložiť mimo z toho dieta nemôže byť, však. Potom po dlhšom čase otehotnela a zase sexuálna abstinencia počas tehotenstva a po pôrode. No a čo má nahnevalo najviac, bolo, keď mi potom povedala, že už máme 2 deti, ktoré sme chceli a už nepotrebujeme mať žiaden sex. Akože 2 deti som chcel, ale že mi bude už nadobro odmietať sex po tom, čo som sa pre ňu obetoval, tak to má skutočne násr@lo. Povedal som jej, že sex bude, či sa jej to páči alebo nie. Samozrejme už s gumou, čo mne ale nevadí.
@patrike Tak toto stalo u nás. Prvé bolo počaté v poriadku a ten sex som si ako chlap užíval. Počas tehotenstva žiaden sex, aby sa dieťaťu niečo nestalo. Po pôrode sme museli cakat 6 mesiacov, kým žene naskočila znovu menštruácia a do vtedy žiaden sex, veď načo, keď druhé nemôže byť. Potom ma uhanala 3x do týždňa len počas plodných dní, veď načo súložiť mimo z toho dieta nemôže byť, však. Potom po dlhšom čase otehotnela a zase sexuálna abstinencia počas tehotenstva a po pôrode. No a čo má nahnevalo najviac, bolo, keď mi potom povedala, že už máme 2 deti, ktoré sme chceli a už nepotrebujeme mať žiaden sex. Akože 2 deti som chcel, ale že mi bude už nadobro odmietať sex po tom, čo som sa pre ňu obetoval, tak to má skutočne násr@lo. Povedal som jej, že sex bude, či sa jej to páči alebo nie. Samozrejme už s gumou, čo mne ale nevadí.
@anonym_d81d0f tak toto je nezavideniahodna situacia :/ ale naozaj ma zaujima, predtym bola aka? Toto sa podla mna nestane zo dna na den, ze uz zrazu sex nepptrebuje
Podla mna to nie je ona, tie doplnky su dost drahe...
@venom19 tak chodi do prace a z vyplaty si ten doplnok kupi,ale zbytok mesiaca,su bez penazi a nemaju,co jest.Nerozmysla ani 1 z nich,resp.manzel rozmysla o trosicku viac,ked s nou uz sexovat nechce a musi mu ho aj hodinu ...
@anonym_d81d0f tak toto je nezavideniahodna situacia :/ ale naozaj ma zaujima, predtym bola aka? Toto sa podla mna nestane zo dna na den, ze uz zrazu sex nepptrebuje
@venom19 No sex moc nepotrebovala. Dokázala bez neho vydržať celé mesiace. Akoze ako matka a žena je iných ohľadoch super, navarí, vyžehli mi košele, uprace byt, ani pol slovíčka na ňu nemôžem povedať. Dokonca mi toleruje masturbáciu, veď keď mám ja chuť, tak nech si to spravím. Ale ja som sa ženil so ženou, nie s mojou rukou.
@venom19 tak chodi do prace a z vyplaty si ten doplnok kupi,ale zbytok mesiaca,su bez penazi a nemaju,co jest.Nerozmysla ani 1 z nich,resp.manzel rozmysla o trosicku viac,ked s nou uz sexovat nechce a musi mu ho aj hodinu ...
@anonym_d16035 Vsak priority. Na to, byt tehotna obetuje cele davky a jest sa nemusi🤷♀️😏
@anonym_d16035 Vsak priority. Na to, byt tehotna obetuje cele davky a jest sa nemusi🤷♀️😏
@luccys presne tak.
@anonym_d81d0f Si pre nu len darca spermii. Aj to sa stava.
@venom19 No sex moc nepotrebovala. Dokázala bez neho vydržať celé mesiace. Akoze ako matka a žena je iných ohľadoch super, navarí, vyžehli mi košele, uprace byt, ani pol slovíčka na ňu nemôžem povedať. Dokonca mi toleruje masturbáciu, veď keď mám ja chuť, tak nech si to spravím. Ale ja som sa ženil so ženou, nie s mojou rukou.
@anonym_d81d0f no tu si myslim,ze tvoja zena by ti aj milenku tolerovala,hlavne,ze jej das pokoj.Skus sa jej na to opytat,aka bude reakcia.
@anonym_d81d0f no ale vidis, zenil si sa so zenou, o ktorej si vedel, ze sex velmi nepotrebuje...
@anonym_d81d0f no ale vidis, zenil si sa so zenou, o ktorej si vedel, ze sex velmi nepotrebuje...
@venom19 Co bola chyba s celozivotnymi nasledkami a keby sa kvoli tomu rozviedol (co by asi slo aj cirkevne), tak by sem pisala, ako tie prasata muzske tuzia len po sexe a ona tuzi po nejakom asexualovi (take su tu aspon 2).
@venom19 Co bola chyba s celozivotnymi nasledkami a keby sa kvoli tomu rozviedol (co by asi slo aj cirkevne), tak by sem pisala, ako tie prasata muzske tuzia len po sexe a ona tuzi po nejakom asexualovi (take su tu aspon 2).
@patrike tak to je, ked si dvaja nevyhovuju v zakladnych veciach. V zivote pride kadeco, ale toto bolo asi uz dopredu ocividne. Ale co uz, kazdy ma svoje volby.
Zase?
Uz je to ubohe a fakt vazne lutujem tvojho muza.
Tak nech ti to spravi do poharika, do chladnicky, striekacku a mozes to aplikovat 5krat denne. Nemusite mat povinny sex kazdy druhy den. 🙂
@anonym_874d3f tak teraz som tu uz citala vsetko 😂😂
@anonym_d81d0f no tu si myslim,ze tvoja zena by ti aj milenku tolerovala,hlavne,ze jej das pokoj.Skus sa jej na to opytat,aka bude reakcia.
@anonym_d16035 Ona ma dokonca raz aj poslala prostitútkou, že keď to bude s kondómom, tak je to OK. No to si mala vedieť tu moju reakciu. Spýtal som sa jej, že či je normálna. Úplne by sa mi taký sex priečil, je to úplne proti mojím moralnym normám. Ja som si vybral za ženu ju a sex chcem výlučne len s ňou.
@anonym_d16035 Ona ma dokonca raz aj poslala prostitútkou, že keď to bude s kondómom, tak je to OK. No to si mala vedieť tu moju reakciu. Spýtal som sa jej, že či je normálna. Úplne by sa mi taký sex priečil, je to úplne proti mojím moralnym normám. Ja som si vybral za ženu ju a sex chcem výlučne len s ňou.
@anonym_d81d0f Ked ti to tak staci, tak ok. Zase nic nove, Sisi tiez chcela len cestovat a Ferenc Jozka mal svoju herecku, ktoru mu tusim aj sama dohodila.
Lenze ty spokojny nie si a tvoja vernost ta akurat nici. Mal si pred nou ine zeny alebo toto je prva a jedina ? Ak by si si nasiel milenku, videl by si ten rozdiel a snad by ta to nasmerovalo k rozhodnutiu o buducnosti. Ked ti staci domaca sluzka citujem "navarí, vyžehli mi košele, uprace byt,", tak ok, tvoja volba.
@patrike Predpokladám, že myslíš anuláciu, rozvod v katolíckej Cirkvi neexistuje. Nemyslím si, že by mi to dali a pravdu povediac, čo by som s tým získal? Pred Cirkvou slobodný a civilnom živote rozvedený s dvoma deťmi v strednom veku, no už by som chcel vidieť slobodnú ženu, ktorá by si ma vzala.
@anonym_d81d0f Ked ti to tak staci, tak ok. Zase nic nove, Sisi tiez chcela len cestovat a Ferenc Jozka mal svoju herecku, ktoru mu tusim aj sama dohodila.
Lenze ty spokojny nie si a tvoja vernost ta akurat nici. Mal si pred nou ine zeny alebo toto je prva a jedina ? Ak by si si nasiel milenku, videl by si ten rozdiel a snad by ta to nasmerovalo k rozhodnutiu o buducnosti. Ked ti staci domaca sluzka citujem "navarí, vyžehli mi košele, uprace byt,", tak ok, tvoja volba.
@patrike Prakticky bola mojou prvou, ak nerátam frajerku pred ňou, s ktorou som bol 4 mesiace (bez sexu).
@patrike Prakticky bola mojou prvou, ak nerátam frajerku pred ňou, s ktorou som bol 4 mesiace (bez sexu).
@anonym_d81d0f Presne si potvrdil moj predpoklad. Opakujem sa, ak ti to takto vystaci do dochodku, ked uz budes maj pomenej chuti na sex, tak ok, ale stale citam medzi riadkami, ako nie si spokojny.
@anonym_autor Ak je zdravý tak načo? Ja som môjho tiež nenútila a snažili sme sa 4 roky. Vedela som že on je ok. sexujte keď budete mať na to naozaj chuť nie ako stroje a príde to samé. ja som už myslela že prvý syn bude jedináčik a bum po štyroch rokoch keď sme to vzdali.
@patrike Predpokladám, že myslíš anuláciu, rozvod v katolíckej Cirkvi neexistuje. Nemyslím si, že by mi to dali a pravdu povediac, čo by som s tým získal? Pred Cirkvou slobodný a civilnom živote rozvedený s dvoma deťmi v strednom veku, no už by som chcel vidieť slobodnú ženu, ktorá by si ma vzala.
@anonym_d81d0f Preco do toho miesas zase manzelstvo ? Proste sa rozvedies, ci to budes riesit aj cirkevne, to necham na teba. Budes mat len vekovo primeranu milenku, tiez nejaku rozvedenu s odrastenymi detmi. Ako si to zariadis, tak to mas.
@anonym_d81d0f toto je hrozné, všetky tvoje popisy. Jasné, že sú rôzne situácie ako tehotenstvo a aj apetít má každý iný, ale prístup tvojej ženy je taký, že je zázrak že nemáš milenku. Musí to byť pre teba ťažké. Ale možno aj ona má dôvody pre blok, že nemá na sex chuť absolútne vôbec. Základ je kvalitná komunikácia medzi partnermi, o pocitoch, potrebách, o Tom prečo máme veci ako máme. Držím palce a klobúk dole, že si jej nezahol.
ak by to malo byt tretie dieta tak asi dufa, ze neotehotnies
@anonym_c128c1 to chce asi bud 6 alebo 7 dieťa

ak by to malo byt tretie dieta tak asi dufa, ze neotehotnies
@anonym_c128c1 5te,ci 6te