Manžel prestal užívať Fertiduo. Čo teraz?
Vyše rok sa snažíme a on si len tak prestane brať výživový doplnok Fertiduo. Už ho niekoľko dní neberie všimla som si to a keď som mu to povedala tak neodpovedá. Také mám na neho nervy že až. Vidí, že ma to trápi a sere na to. Bol u urológa na speriograme je ok ale odporučil mu toto brať. Teraz to niekde schoval a nemôžem to ani skontrolovať.
Toto pise zena, ktora sa snazi omnoho viac ako rok. Neprehanas to? Najma kedze spermiogram je ok.
Ja to nechápem čo je na tom také ťažké to uzit ak mu na tom záleží.
Ja to nechápem čo je na tom také ťažké to uzit ak mu na tom záleží.
@anonym_autor očividne mu na tom až tak nezáleží, alebo sa zmieril s tým, že dieťa nebude 🤷🏼♀️. Miesto nervov z toho, že neberie nejaké doplnky sa skús aj ty uvoľniť.
@anonym_autor Prilis tlacis na pilu. Aby si sama neostala. Bolo to LEN odporucane, nie ze to musi brat ako liek. Tvoj muz ma spermiogram v poriadku. Nemusi to brat.
Nebaví ma už ani sex máme pravidelne každý druhý deň. Viem ,ze už ani jeho to asi nebaví. Proste som už frustrovaná z toho všetkého. A beriem to, že čo ak by práve toto dopomohlo.
Nebaví ma už ani sex máme pravidelne každý druhý deň. Viem ,ze už ani jeho to asi nebaví. Proste som už frustrovaná z toho všetkého. A beriem to, že čo ak by práve toto dopomohlo.
@anonym_autor A preco mas sex kazdy druhy den? Mas nepravidelny cyklus, ci preco?
@anonym_autor kolkate dieta???7me????
@anonym_autor A preco mas sex kazdy druhy den? Mas nepravidelny cyklus, ci preco?
@beata_k áno veľmi som ho mala nepravidelný ja som začala brať metformin 6 týždňov ho beriem zatiaľ mi to skrátilo cyklus ale neotehotnela som. Teraz som začala merať BT.
Ale som 15DC a ovulácia nikde, takze aj z toho chytám nervy
@beata_k áno veľmi som ho mala nepravidelný ja som začala brať metformin 6 týždňov ho beriem zatiaľ mi to skrátilo cyklus ale neotehotnela som. Teraz som začala merať BT.
@anonym_autor kolko vazis???
@anonym_autor Strasne sa kvoli tomu psychicky nicis. Toto nie je spravna cesta. Ja chapem, ze velmi chces, ale takto sa to nerobi.
@anonym_autor Strasne sa kvoli tomu psychicky nicis. Toto nie je spravna cesta. Ja chapem, ze velmi chces, ale takto sa to nerobi.
@beata_k to je opät ta zena,co detom nema co dat jest a chce neviem kolkate dieta.
Tak nech ti to spravi do poharika, do chladnicky, striekacku a mozes to aplikovat 5krat denne. Nemusite mat povinny sex kazdy druhy den. 🙂
a nemate žiadne deti.
Rozvedte sa
To je vyzivovy doplnok, nie liek. Ucinky neoverene, skor placebo a pre teba zase samanizmus, ked veris podobne ako nejake domorodky v pralese, ze zabitie kohuta za splnu a natretie chrbta partnera jeho krvou ti pomozu.
K tomu z toho robis dramu a si na dobrej ceste partnera demotivovat a zbavit chuti na sex s tebou. Podriadit vsetko snahe splodit dieta za kazdu cenu a nasilu, to uz rozvratilo nejeden vztah.
Netlac na pílu lebo ho zbytočne odradíš. Toto fakt nie motivácia do života keď vidíš ako tvoja partnerka pri prvom probléme hysterčí a núti ťa k niečomu. Toto ťa o chvíľu zničí, pretože kľudne sa môže stať, že sa nebude dariť ďalšie 3 roky. Dovtedy spolu nevydržíte. Takže pekne pokračuj v tvojom nastavení a kým prídu dve čiarky tak budete dvaja cudzí ľudia, ktorí sa nenávidia a spavaju spolu len z povinnosti.
A aj môj to bral, občas zabudol, občas si dal. A čo som mala robiť? Otrepat mu to o hlavu? Nútiť ho a potom nútiť do sexu lebo ovulácia? Hlavne keď problém nebol na jeho strane...
@beata_k to je opät ta zena,co detom nema co dat jest a chce neviem kolkate dieta.
@anonym_d16035 ako si to zistila? Ja mám veľmi rada takéto MK detektívne zápletky ale tuto som si nevšimla žiadne indície
@anonym_d16035 ako si to zistila? Ja mám veľmi rada takéto MK detektívne zápletky ale tuto som si nevšimla žiadne indície
@anonym_bf4c6a ved jej muz tiez nechce uzivat ,,lieky,,a teraz uz aj schovava,aby trafena zena nevidela,ci ich je.Uz v minulej diskusii sa na to stazovala.
@anonym_d16035 to ťažko. Ten jej je opilec a v živote by sa na toto nedal.
Netlac na pílu lebo ho zbytočne odradíš. Toto fakt nie motivácia do života keď vidíš ako tvoja partnerka pri prvom probléme hysterčí a núti ťa k niečomu. Toto ťa o chvíľu zničí, pretože kľudne sa môže stať, že sa nebude dariť ďalšie 3 roky. Dovtedy spolu nevydržíte. Takže pekne pokračuj v tvojom nastavení a kým prídu dve čiarky tak budete dvaja cudzí ľudia, ktorí sa nenávidia a spavaju spolu len z povinnosti.
A aj môj to bral, občas zabudol, občas si dal. A čo som mala robiť? Otrepat mu to o hlavu? Nútiť ho a potom nútiť do sexu lebo ovulácia? Hlavne keď problém nebol na jeho strane...
@anonym_60ec7f Take pocatia chtive cez mrtvoly a za kazdu cenu sa potom cuduju, ked partner strati uplne chut na sex s nimi a venuje sa mu radsej s veselou milenkou, kde ide o potesenie a nie nutene prace podla kalendara. V horsom pripade sa zadari a nastane osem a pol mesacne odmietanie sexu, aby sa plodu nic nestalo, ved ucel splneny.
Zaver : muzi nemaju radi hysterky a manipulatorky.
uz zas? netvrd ze to niesi ty - mas deti jak smeti,manzel s tebou uz odmieta spat ,smrdite peniazmi a rozpravas sa so semenami .. uz s tym prestan a miesto snazenia chod makat
@anonym_autor Tak takto, ty mu navar tento recept - vzdy ked budes mat nanho nervy: https://www.facebook.com/reel/1410456567205524 . Ked budes v klude vsetko sa bude darit. Daj si pauzu na take 4 mesiace (4g myo inositolu denne - konzultuj s leakom samozrejme), podla mna vysledky urcite pridu skor. Prajem vela stastia 👍
sa vyhovaral ze z tych doplnkov je unaveny - tak ti aspon nebude zaspavat :D
@anonym_6add0c si precitaj temu,co pridala
@puremum a zistis,ze je to ona.To uz vidis aj podla pisania.
@anonym_autor A fakt to dieťa chce? My keď sme chceli druhé, som bral macu peruánsku a žena tiež tie tabletky na plodnosť (tuším sa to volá Femibion) a niekedy som ju ja musel kontrolovat, či to berie, lebo ona nie je zvyknutá brať lieky.
ak by to malo byt tretie dieta tak asi dufa, ze neotehotnies

Pravdu má on, načo pchať do seba chémiu keď on má výsledky dobre