icon

Manžel prestal užívať Fertiduo. Čo teraz?

Včera o 19:54

Vyše rok sa snažíme a on si len tak prestane brať výživový doplnok Fertiduo. Už ho niekoľko dní neberie všimla som si to a keď som mu to povedala tak neodpovedá. Také mám na neho nervy že až. Vidí, že ma to trápi a sere na to. Bol u urológa na speriograme je ok ale odporučil mu toto brať. Teraz to niekde schoval a nemôžem to ani skontrolovať.

Strana
z2
anonym_9f07f2
Včera o 19:56

Pravdu má on, načo pchať do seba chémiu keď on má výsledky dobre

anonym_b88f30
Včera o 19:56

Toto pise zena, ktora sa snazi omnoho viac ako rok. Neprehanas to? Najma kedze spermiogram je ok.

autor
Včera o 19:57

Ja to nechápem čo je na tom také ťažké to uzit ak mu na tom záleží.

anonym_e3b0ea
Včera o 19:58
@anonym_autor

Ja to nechápem čo je na tom také ťažké to uzit ak mu na tom záleží.

@anonym_autor očividne mu na tom až tak nezáleží, alebo sa zmieril s tým, že dieťa nebude 🤷🏼‍♀️. Miesto nervov z toho, že neberie nejaké doplnky sa skús aj ty uvoľniť.

beata_k
Včera o 19:58

@anonym_autor Prilis tlacis na pilu. Aby si sama neostala. Bolo to LEN odporucane, nie ze to musi brat ako liek. Tvoj muz ma spermiogram v poriadku. Nemusi to brat.

autor
Včera o 20:00

Nebaví ma už ani sex máme pravidelne každý druhý deň. Viem ,ze už ani jeho to asi nebaví. Proste som už frustrovaná z toho všetkého. A beriem to, že čo ak by práve toto dopomohlo.

beata_k
Včera o 20:01
@anonym_autor

Nebaví ma už ani sex máme pravidelne každý druhý deň. Viem ,ze už ani jeho to asi nebaví. Proste som už frustrovaná z toho všetkého. A beriem to, že čo ak by práve toto dopomohlo.

@anonym_autor A preco mas sex kazdy druhy den? Mas nepravidelny cyklus, ci preco?

anonym_d16035
Včera o 20:01
@anonym_autor

@anonym_autor kolkate dieta???7me????

autor
Včera o 20:02
@beata_k

@anonym_autor A preco mas sex kazdy druhy den? Mas nepravidelny cyklus, ci preco?

@beata_k áno veľmi som ho mala nepravidelný ja som začala brať metformin 6 týždňov ho beriem zatiaľ mi to skrátilo cyklus ale neotehotnela som. Teraz som začala merať BT.

autor
Včera o 20:03

Ale som 15DC a ovulácia nikde, takze aj z toho chytám nervy

anonym_d16035
Včera o 20:03
@anonym_autor

@beata_k áno veľmi som ho mala nepravidelný ja som začala brať metformin 6 týždňov ho beriem zatiaľ mi to skrátilo cyklus ale neotehotnela som. Teraz som začala merať BT.

@anonym_autor kolko vazis???

beata_k
Včera o 20:04
@anonym_autor

@anonym_autor Strasne sa kvoli tomu psychicky nicis. Toto nie je spravna cesta. Ja chapem, ze velmi chces, ale takto sa to nerobi.

anonym_d16035
Včera o 20:05
@beata_k

@anonym_autor Strasne sa kvoli tomu psychicky nicis. Toto nie je spravna cesta. Ja chapem, ze velmi chces, ale takto sa to nerobi.

@beata_k to je opät ta zena,co detom nema co dat jest a chce neviem kolkate dieta.

anonym_874d3f
Včera o 20:07

Tak nech ti to spravi do poharika, do chladnicky, striekacku a mozes to aplikovat 5krat denne. Nemusite mat povinny sex kazdy druhy den. 🙂

beata_k
Včera o 20:07
@anonym_d16035

@beata_k to je opät ta zena,co detom nema co dat jest a chce neviem kolkate dieta.

@anonym_d16035 No to som nevedela. Tak tu skoda reci.

alickapusinka
Včera o 20:10

a nemate žiadne deti.

anonym_9f07f2
Včera o 20:11

Rozvedte sa

patrike
Včera o 20:11

To je vyzivovy doplnok, nie liek. Ucinky neoverene, skor placebo a pre teba zase samanizmus, ked veris podobne ako nejake domorodky v pralese, ze zabitie kohuta za splnu a natretie chrbta partnera jeho krvou ti pomozu.
K tomu z toho robis dramu a si na dobrej ceste partnera demotivovat a zbavit chuti na sex s tebou. Podriadit vsetko snahe splodit dieta za kazdu cenu a nasilu, to uz rozvratilo nejeden vztah.

anonym_60ec7f
Včera o 20:13

Netlac na pílu lebo ho zbytočne odradíš. Toto fakt nie motivácia do života keď vidíš ako tvoja partnerka pri prvom probléme hysterčí a núti ťa k niečomu. Toto ťa o chvíľu zničí, pretože kľudne sa môže stať, že sa nebude dariť ďalšie 3 roky. Dovtedy spolu nevydržíte. Takže pekne pokračuj v tvojom nastavení a kým prídu dve čiarky tak budete dvaja cudzí ľudia, ktorí sa nenávidia a spavaju spolu len z povinnosti.
A aj môj to bral, občas zabudol, občas si dal. A čo som mala robiť? Otrepat mu to o hlavu? Nútiť ho a potom nútiť do sexu lebo ovulácia? Hlavne keď problém nebol na jeho strane...

anonym_bf4c6a
Včera o 20:21
@anonym_d16035

@anonym_d16035 ako si to zistila? Ja mám veľmi rada takéto MK detektívne zápletky ale tuto som si nevšimla žiadne indície

anonym_d16035
Včera o 20:27
@anonym_bf4c6a

@anonym_d16035 ako si to zistila? Ja mám veľmi rada takéto MK detektívne zápletky ale tuto som si nevšimla žiadne indície

@anonym_bf4c6a ved jej muz tiez nechce uzivat ,,lieky,,a teraz uz aj schovava,aby trafena zena nevidela,ci ich je.Uz v minulej diskusii sa na to stazovala.

anonym_6add0c
Včera o 20:27
@anonym_d16035

@anonym_d16035 to ťažko. Ten jej je opilec a v živote by sa na toto nedal.

patrike
Včera o 20:36
@anonym_60ec7f

Netlac na pílu lebo ho zbytočne odradíš. Toto fakt nie motivácia do života keď vidíš ako tvoja partnerka pri prvom probléme hysterčí a núti ťa k niečomu. Toto ťa o chvíľu zničí, pretože kľudne sa môže stať, že sa nebude dariť ďalšie 3 roky. Dovtedy spolu nevydržíte. Takže pekne pokračuj v tvojom nastavení a kým prídu dve čiarky tak budete dvaja cudzí ľudia, ktorí sa nenávidia a spavaju spolu len z povinnosti.
A aj môj to bral, občas zabudol, občas si dal. A čo som mala robiť? Otrepat mu to o hlavu? Nútiť ho a potom nútiť do sexu lebo ovulácia? Hlavne keď problém nebol na jeho strane...

@anonym_60ec7f Take pocatia chtive cez mrtvoly a za kazdu cenu sa potom cuduju, ked partner strati uplne chut na sex s nimi a venuje sa mu radsej s veselou milenkou, kde ide o potesenie a nie nutene prace podla kalendara. V horsom pripade sa zadari a nastane osem a pol mesacne odmietanie sexu, aby sa plodu nic nestalo, ved ucel splneny.
Zaver : muzi nemaju radi hysterky a manipulatorky.

anonym_db4dbf
Včera o 20:37

uz zas? netvrd ze to niesi ty - mas deti jak smeti,manzel s tebou uz odmieta spat ,smrdite peniazmi a rozpravas sa so semenami .. uz s tym prestan a miesto snazenia chod makat

anonym_222e04
Včera o 20:41

@anonym_autor Tak takto, ty mu navar tento recept - vzdy ked budes mat nanho nervy: https://www.facebook.com/reel/1410456567205524 . Ked budes v klude vsetko sa bude darit. Daj si pauzu na take 4 mesiace (4g myo inositolu denne - konzultuj s leakom samozrejme), podla mna vysledky urcite pridu skor. Prajem vela stastia 👍

puremum
Včera o 20:42

sa vyhovaral ze z tych doplnkov je unaveny - tak ti aspon nebude zaspavat :D

anonym_d16035
Včera o 20:44
@puremum

@anonym_6add0c si precitaj temu,co pridala
@puremum a zistis,ze je to ona.To uz vidis aj podla pisania.

pr85
Včera o 20:50

@anonym_autor A fakt to dieťa chce? My keď sme chceli druhé, som bral macu peruánsku a žena tiež tie tabletky na plodnosť (tuším sa to volá Femibion) a niekedy som ju ja musel kontrolovat, či to berie, lebo ona nie je zvyknutá brať lieky.

anonym_c128c1
Včera o 21:08

ak by to malo byt tretie dieta tak asi dufa, ze neotehotnies

Strana
z2