Manžel vždy zaspí predtým ako by sme sa mali snažiť o dieťa
Už nevládzem. Snažíme sa o dieťa rok. Konečne sme pobehali nejaké vyšetrenia a muž je v poriadku u mňa boli problémy a cyklom
Zacala som sa liečiť a už sa pomaly cyklus dáva do poriadku. No strašne som nahnevaná. Už týždeň sme nemali nič. Muž vždy zaspí pri deťoch keď ich uspava. Teraz má ranné. Keď bude mať zasa nočné to nič nebude lebo, keď sa vráti z nočnej už budú deti hore. Na poobednej som sa zas vyčerpaná po celom dni s deťmi ale premôžem sa. Vždy sme si našli čas, že sme mali ten sex každý druhý tretí deň. Teraz keď sa to mohlo konečne podariť vždy povie, že zajtra a nič z toho neni. Je mi z toho ťažko a dosť plačem aj počas dňa.
@anonym_autor Podobne som bola aj ja, cely cas som cakala ,ze nieco bude, pripominala som mu milion krat, a on zaspal. Ked som raz nahodne kukla do jeho mobilu ( mala som cudny pocit ) no v jeho telef.som nasla vsetko mozne, on radsej pisal s inou a kukal nahe zeny , nez by realne bol so mnou 😥
@anonym_9d5acc a tiež ste mali v tom čase xy detí už doma???
@anonym_9d5acc a tiež ste mali v tom čase xy detí už doma???
@tiezjedna 2

@anonym_autor Podobne som bola aj ja, cely cas som cakala ,ze nieco bude, pripominala som mu milion krat, a on zaspal. Ked som raz nahodne kukla do jeho mobilu ( mala som cudny pocit ) no v jeho telef.som nasla vsetko mozne, on radsej pisal s inou a kukal nahe zeny , nez by realne bol so mnou 😥