Manžel vždy zaspí predtým ako by sme sa mali snažiť o dieťa
Už nevládzem. Snažíme sa o dieťa rok. Konečne sme pobehali nejaké vyšetrenia a muž je v poriadku u mňa boli problémy a cyklom
Zacala som sa liečiť a už sa pomaly cyklus dáva do poriadku. No strašne som nahnevaná. Už týždeň sme nemali nič. Muž vždy zaspí pri deťoch keď ich uspava. Teraz má ranné. Keď bude mať zasa nočné to nič nebude lebo, keď sa vráti z nočnej už budú deti hore. Na poobednej som sa zas vyčerpaná po celom dni s deťmi ale premôžem sa. Vždy sme si našli čas, že sme mali ten sex každý druhý tretí deň. Teraz keď sa to mohlo konečne podariť vždy povie, že zajtra a nič z toho neni. Je mi z toho ťažko a dosť plačem aj počas dňa.
Autorka, keby sa nieco tvojmu muzovi stalo, vies uzivit vsetky deti aj seba ?
Baby sa tu rozhorčovali nad mŕtvym bábätkom. Prečo nikto nezasiahol. Tu by mal niekto tiež zasiahnuť, matka chorá, sú svedkami divných sexuálnych praktík, silonky jej kupi, ale deti hladujú, svokrovci alkoholici. Chudák detičky.
@anonym_0d10bb áno, pri troch či štyroch povedala že viac a ďalej už nechcela konkretizovať, lebo počtom detí by sa prezradila, lebo to má málokto
Do kelu tak mu daj pokoj a neuhanaj ho do dalsieho dietata!Ved toho ma evidentne dost,drti mate,naco potrebujes tlacit na dalsie???Kolko rocne mate deti?
Tak mne sa to uz asi pletie. Myslela som ze maju dve. Ale aj tak... je jedno kolko. Zalezi v akej su situacii a toto je "nem dobre".
Proste sa mi nepáči, že ma klame a vyhovára sa to sa proste nerobí.
@anonym_autor tebe nefunguje komunikácia vo vzťahu a ty tlacis na ďalšie dieťa tak, že keď nemáš sex, preplaces celý deň?
Uprav si žena priority!
Koľko tých detí máte? Prečo tlačis chlapa do ďalšieho?
Ako máte vysporiadané financie? Nemôže mať muž stres z ďalšieho dieťaťa kvôli tomu?
Ozaj a jasné, že kúpil výživový doplnok, zavrel ti tým na chvilu oči...
Bože baby, to je ona, so spievaním speriám a tisickou tem o tom, ako nemajú čo jesť a muž zje deťom posledné jedlo a ona nechce žiť, chce umrieť a žije, len keď je tehotná...😔🙄😰
@enmery to vážne??? Hrozne ..
Autorka - vyjadri sa k tomu, naozaj nemáš čo deťom do úst a ty chces ďalšie dieťa??
Smer psychiater a to čo najskôr, ak nie kvôli sebe, tak kvôli tým deťom!
Ajejéj, toto sme tu už dlho nemali... Možno aj mesiac.
A co keby si nechala ho aj spať bez plaču a nátlaku?
@enmery to vážne??? Hrozne ..
Autorka - vyjadri sa k tomu, naozaj nemáš čo deťom do úst a ty chces ďalšie dieťa??
Smer psychiater a to čo najskôr, ak nie kvôli sebe, tak kvôli tým deťom!
@beronsche nič iné nemá, ani zdravý rozum, tak chce zlomiť aspoň rekord v rodení detí.
To má zadarmo také hobby, čo budú jesť už ju nezaujíma, nič iné nevie.
Bude výnimočná si myslí a nikto ju nechápeme, lebo jej určite závidíme aká je dokonalá že vie otehotnieť a rodiť, akurát ten chlap jej to kazí, inak by bola už pri iných číslach.
Myslim, ze co opisujes je uplne normalne. Ste unaveni, deti mate. Mozno si treba trochu oddychnut a netlacit na pilu.
To su presne typy zien co bude rodit do nekonecna ale do roboty ani za svet nepojde.
Alebo druhy trend - muz nech sa zodrie v robote ale ona bude doma - deti vyucovat doma - a nikdy decko v skole v skolke nebolo a boji sa to ludi , inych deti, nespolocenske , urevane ako z inej planety chudata… proste čudačina svet.
Mne to príde celkom normálne, že sa mu nechce. Za prvé - ved to nie je vôbec spontánne milovanie ale sex z povinnosti a ja na jeho mieste keby sa mam milovať so ženou ktorá sa celý čas sústredí len na to, aby som ejakulovala a potom dobrú noc.. nie ďakujem.
A za druhe - ako píšeš, sama bývaš unavená a nechce sa ti keď ma poobedne. A jemu normálne ze sa nechce keď ma ranne a musí každé ráno vstávať. Ak má náročnú prácu a vstáva napr každé ráno 4:30, tak sa mu ani nečudujem, že večer ľahne do postele a chce spať aby zajtra vladal fungovať. Toto vidím aj na mojom mužovi a nie, nesnažíme sa, neznasilňujem to, ale na bežnom fungovaní, keď robil na smeny ako robí tvoj.. ranné boli najväčší zabijak ale keď prišiel z poobednej tak sme vedeli byť spolu hore aj 2 hodiny keďže ráno neostával 4:15... akože chápem, že aj ty máš toho s deťmi veľa ale trosku sa snažiť pochopiť aj jeho. Možno fakt nevládze, možno cíti, že sa mu z únavy ani nepostaví a nechce sa hanbiť, možno to je pre neho celé len naháňanie za spermiami a nie milovanie so svojou sexy ženou.. vôbec by som ho nevinila, že nechce ďalšie dieťa a nemá gule ti to povedať.

@viestta kolko deti tam vtedy pisala,isto viac ako 3.
@anonym_0d10bb Raz som napočitala 4-3 dievčatá a jeden chalan pre ktorého chceš strašne brata a preto spieva speriám.