Máte bolesti počas celých plodných dní alebo iba počas ovulácie?
Máte bolestí počas celých plodných dnov ale iba počas ovulácie?
Ja som este roky dozadu pred antikoncepciou mala bolesti pocas ovulacie neznesitelne, sla som do kolien
Po mmt somavala silné ovulacne bolesti veľakrát som chcela volať na pohotovosť, trvalo to do ďalšieho tehu o pár rokov, od pôrodu mám zatiaľ pokoj
Po mmt somavala silné ovulacne bolesti veľakrát som chcela volať na pohotovosť, trvalo to do ďalšieho tehu o pár rokov, od pôrodu mám zatiaľ pokoj
@anonym_6bae28 och závidím mne sa to po pôrode hrozne zhoršilo
Mne pomáha pupalkovy olej 2tablety, po 3porode sa zhoršili bolesti počas ovu
Prvý krát počujem, že by mohli byť bolesti počas ovu
@anonym_autor iba v deň ovulácie.
iba pocas ovulacie, doslova par hodin a doslova idem skapat
@anonym_autor ja väčšinou pár dní pred ovuláciou mám bolesti na vaječníku, niekedy i na oboch. Ale je to rôzne, niekedy ma to bolí aj 3 dni po sebe (nie nonstop, len párkrát za deň), niekedy len jednorazovo a niekedy vôbec. A v deň ovulácie potom cítim miernu bolesť maternice. Takéto citlivejšie to mám po pôrode, predtým som necítila buď vôbec nič alebo len občas slabé pichnutie na vaječníku.
@anonym_autor vacsinou v den ovulacie mam bolesti ako pred ms, ani na sex nemam chut uz 😂
Ja mavam iba pocas ovulacie, to presne viem, kedy je, kedy prisiel jej cas 😀 Poslednu dobu ani pri menstruacii nemavam take bolesti ako pri ovulacii. Ale co by jedna tabletka nespravila, vsakze. Najlepsie mi na taketo bolesti funguje Cetalgen, to mi staci jedna tabletka. Predtym som mala ine doma a to som si aj dve dala a bolest stale trvala.
Ja mám popravde väčšie bolesti počas ovulácie ako počas ms. Jediné, čo mi zaberá, je Brufen 500. 🙈
Niekoľko dní

Ja osobne nemam bolesti vobec pocas ovulacie a plodnych dni.