icon

Máte bolesti počas celých plodných dní alebo iba počas ovulácie?

30. sep 2025

Máte bolestí počas celých plodných dnov ale iba počas ovulácie?

petamich
30. sep 2025

Ja osobne nemam bolesti vobec pocas ovulacie a plodnych dni.

ivik4
30. sep 2025

Ja som este roky dozadu pred antikoncepciou mala bolesti pocas ovulacie neznesitelne, sla som do kolien

anonym_6bae28
30. sep 2025

Po mmt somavala silné ovulacne bolesti veľakrát som chcela volať na pohotovosť, trvalo to do ďalšieho tehu o pár rokov, od pôrodu mám zatiaľ pokoj

autor
30. sep 2025
@anonym_6bae28

Po mmt somavala silné ovulacne bolesti veľakrát som chcela volať na pohotovosť, trvalo to do ďalšieho tehu o pár rokov, od pôrodu mám zatiaľ pokoj

@anonym_6bae28 och závidím mne sa to po pôrode hrozne zhoršilo

anonym_d97e42
30. sep 2025

Mne pomáha pupalkovy olej 2tablety, po 3porode sa zhoršili bolesti počas ovu

anonym_77d128
30. sep 2025

Prvý krát počujem, že by mohli byť bolesti počas ovu

strawberry0797
30. sep 2025

@anonym_autor iba v deň ovulácie.

ljmmm
30. sep 2025

iba pocas ovulacie, doslova par hodin a doslova idem skapat

dixitka
30. sep 2025

@anonym_autor ja väčšinou pár dní pred ovuláciou mám bolesti na vaječníku, niekedy i na oboch. Ale je to rôzne, niekedy ma to bolí aj 3 dni po sebe (nie nonstop, len párkrát za deň), niekedy len jednorazovo a niekedy vôbec. A v deň ovulácie potom cítim miernu bolesť maternice. Takéto citlivejšie to mám po pôrode, predtým som necítila buď vôbec nič alebo len občas slabé pichnutie na vaječníku.

molkapolka
30. sep 2025

@anonym_autor vacsinou v den ovulacie mam bolesti ako pred ms, ani na sex nemam chut uz 😂

snehulienka639
1. okt 2025

Ja mavam iba pocas ovulacie, to presne viem, kedy je, kedy prisiel jej cas 😀 Poslednu dobu ani pri menstruacii nemavam take bolesti ako pri ovulacii. Ale co by jedna tabletka nespravila, vsakze. Najlepsie mi na taketo bolesti funguje Cetalgen, to mi staci jedna tabletka. Predtym som mala ine doma a to som si aj dve dala a bolest stale trvala.

puplatko
1. okt 2025

Ja mám popravde väčšie bolesti počas ovulácie ako počas ms. Jediné, čo mi zaberá, je Brufen 500. 🙈

zuzi0911
24. okt 2025

Niekoľko dní

autor
24. okt 2025
@zuzi0911

Niekoľko dní

@zuzi0911 a máš bolestí aj v krížoch?

zuzi0911
24. okt 2025
@anonym_autor

@zuzi0911 a máš bolestí aj v krížoch?

@anonym_autor obxas mi to ide do krížov no prevažne ceke podbrusko a rezava bolest po stranách