icon

Máte rady a tipy na podporu plodnosti?

emamy
Dnes o 07:59

Dobrý deň už rok sa snažíme o dieťatko vyskúšali sme už všetko boli sme na rôznych vyšetreniach a všetko je v pohode nejaké rady a tipy ?

anonym_741c99
Dnes o 08:04

Snazilkovat, snazilkovat, snazilkovat. Pocitat DPO, PPO, FMEA a ocikavat testy. 4x za den.

anonym_3d4109
Dnes o 08:09
@anonym_741c99

Snazilkovat, snazilkovat, snazilkovat. Pocitat DPO, PPO, FMEA a ocikavat testy. 4x za den.

@anonym_741c99 to k čomu je takýto prízemný komentár? 🤦‍♀️

anonym_6d1bdf
Dnes o 08:10
@anonym_3d4109

@anonym_741c99 to k čomu je takýto prízemný komentár? 🤦‍♀️

@anonym_3d4109 nechceme to nasilu dávame si aj prestávky a takto testy robíme pravidelne menštruácia a plodné dni mám vždy načas ..

veve229
Dnes o 08:12
@anonym_741c99

@anonym_741c99 trapna si neskutocne

emamy
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_741c99
Dnes o 09:01
@veve229

@anonym_741c99 trapna si neskutocne

@veve229 dakujem, snazilkujem sa 🤣🤣

anonym_27fb54
Dnes o 10:05

Otazku mas zadanu pod nickom a odpovedas anonymne, zorientuj sa v tom. Problem ries s lekarom

anonym_0b1f72
Dnes o 11:15

Nám sa tiež nedarilo rok aj pól všetko bolo ok no predsa to nešlo ,vyskúšali sme už všeličo ,dala som poslednú šancu a vyskúšali sme naposledy iné vitamíny tak som začala brať gynex kvapky a priateľ baby start fertilman v tedy sa nám podarilo hneď no bohužiaľ sa to skončilo potratom odvtedy sa nám nedarilo 9 mesiacov ani s kvapkami 🤷🏻‍♀️pravdaže sledovanie ovulácie prebiehala už aj u gyn. pichla mi injekciu na prasknutie vajíčka brala som duphaston no tiež to nezaberalo🤷🏻‍♀️už som si povedala že sa na to vyprdnem lebo som bola psychicky vyčerpaná a sklamaná ..začala som sa zdravo stravovať, chodiť do posilňovne a užívať si život o 2 mesiace som zostala tehotná 🙂 takže neviem čo nám pomohlo alebo nie ale viem,že v obidvoch prípadoch keď nám to vyšlo sme si povedali,že v ten mesiacsme sa ani toľko krát nesnažili ako iné mesiace 🙂 možno sme trafili presný čas a mali sme kvalitnejšie “nevybúchané” spermie 😁