icon

Máte skúsenosti s monitorom plodnosti Daysy?

misa11111
12. okt 2020

Je to že pohodlnejšie 🤷‍♀️

milka1988
13. okt 2020

ja ho mám ;) som zatiaľ spokojná, meriam vždy ked vstanem a je jedno kedy vstanem. Hlavné je spať aspoň 4 hodiny.

misa11111
autor
13. okt 2020

@milka1988 a musím mať aj aplikáciu v mobile, či to netreba? Lebo som si čítala že tá apka veľmi nejde.

milka1988
13. okt 2020

@misa11111 takto, akoze ak nemas appku tak ti bude ukazovat len svetielka monitor ( zelená, červená žlatá alebo všetky tri pri otehotnení) ,ale ak si stiahnes free appku tak ti tam bude ukazovat aj kalendarik,vies si tam zapisovat poznamky, pridat kedy bol pohlavny styk a tiez to farebne znaci okienka (cervene zelene zlte) alebo ake mas priemerne teploty a tak. Ale ja si monitor, kazde rano, alebo raz za par dni zosynchronizujem s appkou a udaje zadam už ručne do appky fertility friend. Ta mi pride viac vymakana. Ak sa uz Daysy nauci tvoj cyklus ( to by malo trvat cca 3-4 cyklusy) uz ti vie presne oznacovat plodne a neplodne dni. Zo zaciatku zobrazuje vela cervenych dni to znaci ze je to plodne obdobie lebo Daysy je hlavne robená ako antikoncepcia pre zeny s tym ze ked chce otehotniet vie sa nou riadit.
Cize ak mi znaci cervene znamena to stopku ze som plodna a mam sa chranit. Zelena bezpecne obdobie a nie som plodna. Pri otehotneni si len farby opacne sledujem. Len ako samotna Daysy ti neukaze aku si mala teplotu preto ta appka a graf v nej ;)

misa11111
autor
14. okt 2020

@milka1988 ďakujem za vysvetlenie

slecna1
31. okt 2020

Prosím Vás nepredáva niekto náhodou daysy alebo lady comp? Ďakujem

feketka
13. apr 2021

Ahojte, nechce sa mi zakladat novu temu, tak ozivujem staru... Myslite, ze taky monitor plodnosti ma nejaky vyznam ak chcem otehotniet? mam problem si urcit plodne dni, uz som uplne zmagorena zo vsetkym ovul.testov a priznakov tela. Svagrina ho ma a velmi si ho pochvaluje a podla neho potom hned aj dieta sa im podarilo. Ma zmysel do neho investovat?

misa11111
autor
13. apr 2021

@feketka ja som sa na to vykaslala doktor mi zistil plodné dni a do dvoch mesiacov som otehotnela..

feketka
13. apr 2021

@misa11111 mozno hlupa otazka, ale akym sposobom ti zsitil kedy ovulujes?

misa11111
autor
13. apr 2021

@feketka cez ten ultrazvuk zistil aký veľký je folikul,len každý týždeň by si chodila na meranie

milka1988
13. apr 2021

@feketka ja ho ma nato.on ma 2 použitia- na ochranu pred neželaným tehotenstvom alebo na zistenie kedy su plodné dni. Ked mam cervene svetielko značí v mojom prípade pozor plodné dni snazte sa :D a ked zelene je po ovulacii smola. Pri chraneni sa je to opačne.

feketka
14. apr 2021

@milka1988 ano, presne na to som to myslela aj ja....a si s tym spokojna? nelutujes alebo to je hlupost kupovat?

milka1988
14. apr 2021

@feketka používam každý deň sme naj kamošky :D už som si zvykla je to pre mňa ráno keď zazvoní budík automatické

feketka
15. apr 2021

@milka1988 tak to je super :D mam este jednu otazku. citala som, ze ta ranna teplota sa moze meriat az po 3-4 hodinach spanku bez rozpravania, ale ja nad ranom zvyknem niekedy hovorit zo sna :D a to neviem ovplyvnit, tie vysledky sa s tym skreslia? :P

milka1988
15. apr 2021

@feketka nie nie az tak extra to nejako neovplyvňuje 🙂 ja spim s otvorenou pusou :D ide o to ze v case merania tam nie je ten priestor ovplyvneny v tej chvíli. Ked tak chvíľu polež nedvihaj sa, nepi vodu maj pusu zatvorenu a tak zmeraj. Dobre je že ten teplomeer je takej novšej generácie čiže vie merať kedykoľvek len je podmienkou 4 hodiny spánok ale pre istotu sa aj tak snažím merať v rovnakoˇ čase

feketka
15. apr 2021

@milka1988 parada, vdaka 🙂

tinapp
25. apr 2023

@slecna1 predavam

baccio
30. apr 2023

@tinapp nieste spokojná ? Alebo iný dôvod?

tinapp
1. máj 2023

@baccio nie,práveže som bola veľmi spokojná ,ale momentálne sa sťahujem a mám iné osobne problémy ,čiže nemám čas na Daysy …